Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/02/2011

L'Escola de Formació Aeronàutica de VNG visita l'aeroport de Lleida-Alguaire

Imatge d'una de les trobades     Imatge d'una de les trobades

L'EFAV inicia, amb aquesta visita, els primers contactes per avaluar la possibilitat d'obrir una dependència a l'aeroport

Una representació de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) va visitar aquest dimarts al matí l'aeroport de Lleida-Alguaire, per tal d'entrevistar-se amb el seu director Albert López. L'objectiu de la visita era avaluar la possibilitat que l'EFAV obri una dependència a l'esmentat aeroport.

Durant la tarda, la delegació vilanovina, encapçalada pel gerent de l'EFAV, Salvador Baig, es va reunir amb el segon tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Treball de l'Ajuntament de Lleida, Josep Presseguer, per analitzar conjuntament la viabilitat d'una col·laboració mútua entre l'Escola i l'aeroport d'Alguaire.

Tant la reunió amb el director de l'aeroport com amb el regidor del consistori lleidatà van resultar molt positives. Properament, una delegació de l'Ajuntament de Lleida visitarà les instal·lacions de l'EFAV a Vilanova i la Geltrú.

L'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, homologada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA), depèn de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i imparteix la formació bàsica per a l'obtenció de les llicències de manteniment d'avions en les especialitats de turbina i pistó. 

Descarrega't la foto


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00