Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2012

Neàpolis organitza una xerrada sobre la xarxa d'inversors privats 'Business Angels'

 La conferència s'adreça a persones amb projectes d'emprenedoria que cerquen finançament          La conferència s'adreça a persones amb projectes d'emprenedoria que cerquen finançament

L'objectiu és posar en contacte els inversors privats amb persones emprenedores que busquen finançament per fer realitat els seus projectes empresarials

Dimecres 21 de març a partir de les 10 h, Neàpolis acollirà una conferència sobre els 'Bussines Angels' a Catalunya, inversors privats interessats a participar en nous projectes empresarials i que poden aportar un valor afegit a través de la seva experiència professional, dels seus contactes empresarials o del seu capital, entre d'altres. 

La xerrada anirà a càrrec d'Albert Colomer, director de Busines Angels Network Catalunya (BANC). Aquesta és una institució privada que posa en contacte inversors privats amb emprenedors que cerquen finançament per desenvolupar els seus projectes empresarials. 

BANC, que forma part del programa Xarxes d'Inversors Privats d'ACCI1Ó, promou la figura del business angel com  un nou recurs de finançament adaptat a les necessitats de les micro, petites i mitjanes empreses. En aquest sentit, des de la seva creació l'any 2002, la institució ha finançat ja un total de 28 projectes amb una inversió propera als 4,25 milions d'euros. A més a més, aquest suport econòmic ha suposat també la creació de 58 llocs de treball. 

La primera tinenta d'Alcaldia i regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens ha qualificat aquest acte "com un element clau, ja que per tirar endavant una idea de negoci és imprescindible trobar fons de finançament". Ariadna Llorens ha afirmat que "ens sembla molt bé comptar amb les persones que representen el capital econòmic i que vinguin a VNG a presentar les seves línies de treball". En aquest sentit, la regidora Llorens ha dit que "seguirem treballant en ajudar als emprenedors a trobar fons de finançament".

La xerrada està organitzada per l'espai Neàpolis Cowork amb la voluntat d'aportar un assessorament empresarial de primera mà a tots els emprenedors i emprenedores. En aquest sentit, la conferència, que està oberta al públic general, es dirigeix principalment a les persones emprenedores, empresàries i directives. Per a assistir-hi s'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça marbg@neapolis.cat o trucar al 93 657 12 21.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00