Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/11/2016

10 anys d'Associació Catalana per al Parkinson

La delegació del Garraf celebra l'aniversari amb una exposició al centre cívic La Geltrú

Dimecres 9 de novembre s'inaugura al centre cívic La Geltrú l'exposició “10 anys al Garraf” de de la delegació de l'Associació Catalana per al Parkinson.
La mostra vol commemorar que l'Associació fa 10 anys que té seu a Vilanova.

L'acte d'inauguració començarà a les 5 de la tarda, i comptarà amb la presentació de Gisela Vargas, regidora de Serveis Socials i Salut de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
També hi haurà diverses intervencions a càrrec de Júlia Barrero, delegada al Garraf de l'Associació Catalana per al Parkinson; Andreu Català, director del projecte CETpD de la UPC; i Roser Roigé, presidenta de l'Associació Catalana per al Parkinson.
L'acte acabarà amb l'actuació de la Coral Rossinyol de Sant Pere de Ribes i una visita guiada a l'exposició.

La mostra pretén donar a conèixer l'Associació, i consta de 12 plafons on es recullen diversos àmbits: les activitats de l'Associació (socials, formatives, sortides culturals, grups d'ajuda mútua,...), la malaltia del Parkinson, els malalts, els cuidadors i cuidadores, o el Dia Mundial per al Parkinson. També recull informació sobre el projecte que ha desenvolupat la UPC per a aquests malalts, i informació general per contactar amb l'Associació per a que es conegui qui són i què fan.

L'any 2006 va néixer aquesta delegació al Garraf, de la mà de diverses persones afectades per la malaltia. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones afectades, donar informació i suport a familiars i persones cuidadores, i impulsar, en la mesura del possible, la investigació i els recursos per a aquells que pateixen Parkinson.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 de novembre, els matins de dimarts a divendres de 10 a 12 h, i les tardes de dilluns a dijous de 17 a 20 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00