Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/06/2008

Finalitza el taller de La Història a les nostres mans, dones amb memòria

  El proper curs s'iniciarà a mitjans de setembre El proper curs s'iniciarà a mitjans de setembre

L'objectiu principal taller és recuperar la memòria col·lectiva de la nostra ciutat, des de la visió femenina, i trametre-la als infants i joves vilanovins i vilanovines.

Aquest dimarts ha finalitzat el Taller de la Història a les nostres mans, dones amb memòria amb un acte que ha consistit en una visita guiada a l'exposició de Damià Torrents, al Museu Víctor Balaguer, i un tast musical a la Biblioteca del Museu,a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Mestre Montserrat.

La cloenda ha comptat amb la presència de la Regidoria d'Educació i Treball, i del Pla de la Gent Gran, Míriam Espinàs, qui ha volgut agrair l'esforç i la implicació del grup de dones que han participat en aquest taller.

El Grup de Dones amb Memòria és un col·lectiu, format per 60 dones, que sorgeix d'un taller d'història oral local i que va prendre per nom La història a les nostres mans, i que enguany compleix nou anys d'existència. El treball d'aquest grup de persones grans queda reflectit en els volums editats. El grup està coordinat per una dinamitzadora que, entre d'altres tasques, té com a missió motivar i recollir les vivències de totes les dones que hi participen.

L'objectiu principal d'aquest grup és recuperar de la memòria col·lectiva de la nostra ciutat, des de la visió femenina,i trametre-la als infants i joves vilanovins i vilanovines.

El proper curs 2008-2009, s'iniciarà a mitjans de setembre i al llarg de l'any es celebrarà el desè aniversari de la seva creació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00