Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/03/2016

Ajuntament de VNG i Generalitat conversen per ampliar l'activitat al polígon Masia en Barreres

Reunió a la Conselleria d'Empresa i Coneixement Reunió a la Conselleria d'Empresa i Coneixement

Neus Lloveras i Gerard Llobet s'han reunit aquest migdia amb el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Urbanisme, Gerard Llobet, s'han trobat avui amb el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget. Els representants municipals i de la Generalitat han parlat de les opcions per afavorir la generació d'activitat econòmica al territori, entre les quals hi ha la possibilitat d'ampliar els usos de polígon industrial Masia d'en Barreres.

La Conselleria s'ha compromès a buscar fórmules que permetin ubicar activitat no estrictament industrial en aquest sector, que està condicionat per acollir més activitat de la que s'hi desenvolupa actualment. Els representants municipals han informat el conseller sobre l'interès de diversos inversors per instal·lar-hi activitat comercial.

L'alcaldessa Neus Lloveras ha agraït a la conselleria la disponibilitat i s'ha mostrat satisfeta de constatar que "coincidim en la voluntat de ser facilitadors per afavorir la creació de nova activitat i així possibilitar la dinamització d'aquest polígon". A la reunió hi han assistit també el coordinador municipal d'Urbanisme, Xavier Isart, i la directora general de Comerç de la Generalitat, Montserrat Vilalta.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00