Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/02/2008

Una vuitantena de persones assisteixen a la retransmissió de l'òpera Elektra

   L'activitat era gratuïta L'activitat era gratuïta

L'Auditòri de Neàpolis va acollir diumenge aquesta iniciativa, emmarcada dins la programació de l'Anella Cultural

Una vuitantena de persones van donar-se cita diumenge a la tarda a l'auditori de Neàpolis per tal de seguir en directe la l'emissió de l'òpera Elektra, que en aquells moments s'estava representant al Gran Teatre del Liceu. Els responsables d'aquesta activitat han valorat molt positivament tant l'assistència de públic com la qualitat de la retransmissió operística.

L'acte estava coordinat per les regidories de Cultura i de Societat de la Informació de l'Ajuntament de VNG, emmarcat dins la programació de l'Anella Cultural, en la que hi participen el CCCB, la Fundació I2Cat, i els ajuntaments que s'apleguen dins l'anomenada Xarxa Transversal.

L'objectiu del projecte Anella Cultural es posar en xarxa les grans instal·lacions culturals de Catalunya i connectar-les amb les institucions territorials per tal de produir, experimentar i intercanviar coneixement i creativitat en una constant circulació d'idees. Els participants provenen tant del món cultural com del món tecnològic o empresarial: grans centres culturals, centres culturals territorials que conformen la Xarxa Transversal, les universitats i finalment les empreses.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00