Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/03/2010

Les obres del Concurs Artiterra, exposades a l'EMAID

Exposició Artiterra Les obres, a l'Espai 1 de l'EMAID

Són prop de 70 creacions plàstiques de joves artistes de la ciutat, que tracten al voltant de l'eficiència energètica

Un total de 67 obres de joves artistes de Vilanova i la Geltrú relacionades amb l'energia i l'estalvi restaran exposades fins divendres 23 d'abril a l'Espai 1 de l'Escola Municipal d'Art i Disseny (EMAID). Els treballs concursen en el IV Concurs Artiterra, enguany emmarcat amb el lema "Menys energia... més eficient".

L'exposició ha arrencat durant la celebració de la primera Setmana Europea de l'Energia que commemora Vilanova i la Geltrú. L'objectiu de l'Artiterra és promoure la creació d'obres plàstiques de missatge o/i simbolisme ambiental realitzades per joves artistes estudiants de la ciutat. Igual que en les darreres edicions, la proposta guanyadora es reproduirà en un mural per al Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA).

Els visitants de l'exposició podran votar l'obra que prefereixin. El resultat contribuirà en el veredicte del jurat, constituït per persones del món de l'art, la cultura i el medi ambient. El treball guanyador es coneixerà el 21 d'abril, Dia de la Terra, a les 12 h. Mentrestant, l'exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 8 a 14.30 h i els dimarts i dijous de 17 a 20 h. El Concurs Artiterra l'organitzen el CRIA, el programa Agenda 21 Escolar i l'Agència Local de l'Energia de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i compta amb la col·laboració de l'EMAID.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00