Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/06/2011

Alumnes de l'IMET, protagonistes de la Nit dels Premis als nous Professionals

Els alumnes de l'Imet amb el seu projecte   Els alumnes de l'Imet amb el seu projecte

El projecte 'Lotus 49', dels alumnes del Programa de Qualificació Professional Inicial d'Auxiliar de reparació i manteniment de l'automòbil, va rebre el segon premi

L'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va ser protagonista, ahir al vespre, de la sisena edició de la Nit dels Premis als Nous Professionals de la CECOT.

El projecte 'Lotus 49', de Ruben Carmona, Sergi Ferrer, Pere Pallejà i Daniel Romero de Ávila, alumnes del PQPI Auxiliar de reparació i manteniment de l'automòbil de l'IMET, va guanyar el segon premi en la categoria de Projectes de Programes de Qualificació Professional Inicial. Aquest premi els ha estat concedit per un jurat format per representants de la patronal de Terrassa, responsables municipals d'educació i economia, directors de centres de formació professional i coordinadors d'entitats i institucions econòmiques i empresarials.

La Nit del Premis als Nous Professionals, que estan organitzats per la patronal catalana CECOT i Foment de Terrassa amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen com a objectiu motivar i distingir projectes de l'alumnat de Cicles Formatius i de Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) per tal de potenciar la iniciativa emprenedora entre els més joves i, a la vegada, situar la formació professional en el lloc que li pertoca. En aquesta sisena edició es va superar el rècord de participació amb 750 estudiants i 225 projectes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00