Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2008

Visita a les obres de la Llar d'Infants, al sector Sant Jordi, i als Jutjats Vells

  Els participants de La Setmana de la Prevenció han rebut les explicacions del Regidor Xavier Oller Els participants de La Setmana de la Prevenció han rebut les explicacions del Regidor Xavier Oller

La visita forma part del programa d'activitats de la Tercera Setmana de la Prevenció que se celebra a VNG del 26 al 30 de maig

Aquest migdia, el Regidor de Projectes Urbans, Paisatge i Habitatge, Xavier Oller ha realitzat una visita a les obres de construcció de la llar d'infants del sector Sant Jordi i dels Jutjats Vells de la plaça de la Vila. Xavier Oller, acompanyat del president del Gremi de Constructors del Garraf, Tomàs Gràcia, agremiats, tècnics municipals i representants sindicals han visitat les obres de construcció d'aquests dos equipaments.

La visita emmarcada dins el programa d'activitats de la Tercera Setmana de la Prevenció, que se celebra aquests dies a Vilanova i la Geltrú, té l'objectiu de mostrar com l'Ajuntament de la ciutat treballa els temes de prevenció i seguretat laboral a les obres de titularitat municipal.

Tot i que la visita d'aquest migdia forma part de les activitats de la Setmana de la Prevenció aquest és un fet habitual que es produeix cada dos mesos, tal i com s'estableix al conveni signat al febrer de 2006, entre l'Ajuntament de VNG i els sindicats de CCOO i l'UGT. Segons l'acord, institució i sindicats tenen el compromís de realitzar visites d'obres cada dos mesos, amb l'objectiu de vetllar per la seguretat dels treballadors.

Tant el Gremi de Constructors del Garraf, a través de l'organització de la Tercera Setmana de la Prevenció, com l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, un dels pocs ajuntaments de Catalunya que compta amb un tècnic dedicat exclusivament al compliment de les normes i la seguretat de les obres municipals, fan que la ciutat i la comarca siguin capdavanteres a tot l'Estat Espanyol en temes de prevenció de riscos laborals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00