Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/12/2011

Reconeixement a les empreses inclusives de VNG i del Garraf

Empreses, participants i representants de les institucions que fan possible els programes TIMOL i MATÏ         Empreses, participants i representants de les institucions que fan possible els programes TIMOL i MATÏ

Una desena d'empreses han contractat quinze participants dels programes TIMOL i MATÍ

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha fet aquest matí un acte públic de reconeixement a deu empreses de VNG i de la comarca del Garraf que aposten perquè persones amb discapacitat o bé amb alguna malaltia mental puguin ser ciutadans i ciutadanes de ple dret amb accés a un lloc de treball en empreses ordinàries. Empreses com el CDIAP Garraf; Destrudoc SL; Inditex-Pull & Bear; MOPESA; Valoriza, Serveis Mediambientals; Decathlon España SAU; Merkal Calzados SL; Hotel and Conference Centre Sitges, SL; ESCAAN International School, SL i l'Escola Pia de Sitges que han contractat alguna de les persones participants als projectes TIMOL i MATÍ que desenvolupa l'Ajuntament de VNG a través de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET).

Mitjançant el lliurament d'una placa que acredita la implicació d'aquestes empreses per fer possible una societat més inclusiva, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, han posat de manifest la importància d'aquestes polítiques per avançar cap a una ciutat i una societat més justa, equitativa i compromesa en termes d'inclusió. Per la seva part, Neus Lloveras ha felicitat els participants d'ambdós programes tant per l'esforç realitzat com per la feina que desenvolupen ens els seus llocs de treball. Segons l'alcaldessa de VNG "cal que la societat prengui nota i exemple de la tasca, implicació i il·lusió que demostren aquestes persones pel seu lloc de treball". Així mateix, la regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, ha destacat el fet que s'hagi arribat a la sisena convocatòria i ha agratït sobretot "el suport de l'ADEG, la Cambra de Comerç, la Generalitat i la Xarxa d'Empreses Inclusives per fer possible que enguany hi hagi hagut 15 persones que han pogut accedir al mercat laboral a través d'aquests dos programes". 

empreses inclusives 2

L'acte ha fet possible també que els nois i noies participants dels programes TIMOL i MATÍ expliquin les seves vivències i experiències professionals mitjançant diversos vídeos on es veu el seu dia a dia en el món laboral. Israel Grases ha parlat de la seva tasca administrativa al CDIAP Garraf; Marina Soriano ha mostrat la seva feina com a ajudant de botiga al Pull & Bear (Inditex) de VNG; Jordi Sánchez, ha explicat en què consisteix la seva jornada laboral al Decathlon de Sant Pere de Ribes; Jaime Llerda ha parlat de la seva experiència a l'Hotel Dolce Sitges; Xavier Ferrer ha parlat de les feines que du a terme al Decathlon de Sant Pere Molanta i finalment Irene Catasús ha fet una crida a les empreses i a la societat per trencar barreres a favor de la inclusió i ha explicat en què consisteix la seva tasca administrativa a l'Escola Pia de Sitges. 

empreses inclusives 1

L'acte de reconeixement també ha comptat amb la participació del president de l'ADEG, Xavier Cardona i la representant de la Xarxa d'Empreses Inclusives, Pilar Contreras. Els programes TIMOL i MATÏ estan subvencionats pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i cofinançats pel Fons Social Europeu.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00