Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/04/2007

Convidats a passar per Neàpolis

Neàpolis s'obre aquest cap de setmana    Neàpolis s'obre aquest cap de setmana

L'Espai de la tecnologia i les idees de VNG s'obre aquest cap de setmana amb activitats per a tots els públics. Dissabte al matí rebrà la visita del secretari general de Governació.

L'emissió en directe del programa Versió RAC 1, la projecció del Documental del Mes, cinema per a infants i concerts són algunes de les activitats que farceixen l'obertura de Neàpolis, aquest cap de setmana. El flamant Espai de la tecnologia i les idees convida la ciutadania a conèixer-lo, des d'avui divendres a la tarda i fins dilluns, a través de propostes per a tots els públics. Demà dissabte al matí el nou equipament rebrà la visita del secretari general de Governació de la Generalitat de Catalunya, Jaume Oliveras. 

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, el primer tinent d'alcalde i regidor de Comunicació, Relacions Ciutadanes i Drets Civils, Tomàs Àlvaro, i altres membres de la corporació municipal acompanyaran Jaume Oliveras en un recorregut guiat per Neàpolis. D'altra banda, tothom qui vulgui pot visitar l'edifici en sessions de visites comentades, bé aquesta tarda entre les 19.30 i les 21 h, bé diumenge al matí, entre les 11 i les 14 h. Durant tot el cap de setmana se celebren altres activitats obertes a tothom. Avui a la tarda el periodista Toni Clapés i el seu equip emeten en directe el programa "Versió RAC 1" des de l'Auditori de Neàpolis. 

Demà a la tarda es projecta la pel·lícula "Cars", doblada en català, i encara hi ha una altra proposta cinematogràfica: el Documental del Mes es trasllada al nou equipament municipal i demà dissabte a les 20 h oferirà el film "I for India". La programació d'obertura de Neàpolis inclou també dos concerts: diumenge a la tarda, amb els Combos de música moderna de l'Escola Freqüències, i dilluns al vespre, com a cloenda, amb Roger Whipp. Trobareu la informació detallada de totes les activitats a l'Agenda. Neàpolis ha estat dissenyat per l'Ajuntament de VNG per concentrar les polítiques de la societat de la informació dirigides a la ciutadania. 

De moment no funcionarà encara a ple rendiment, però en les properes setmanes s'hi aniran instal·lant els serveis que ha de contenir, com són la ràdio i televisió municipals, el consorci de la televisió digital terrestre del Garraf, l'Ens Gestor d'Infraestructures de Telecomunicacions de Catalunya, o diversos projectes en col·laboració amb universitats, com el Centre de recerca de TDT, l'Observatori de la innovació de mitjans digitals, o el Centre de Recerca d'Arquitectures Avançades de Xarxa, entre d'altres. Podeu trobar més informació de Neàpolis en un document dins de "Dossiers de premsa".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00