Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2013

Les visites a la pàgina web de Canal Blau continuen en notable ascens

www.canalblau.cat www.canalblau.cat

Es constaten importants increments en els seguidors dels programes online, així com el número de subscriptors dels diferents butlletins

Des que es va posar en marxa a principis de juny, la renovada web de Canal Blau Televisió no ha parat de créixer en quan a continguts i visitants. Durant el mes d'octubre la pàgina va registrar 47.412 visites. El dia 15 va ser quan la web en va rebre més (2.539), tot i que el rècord es va produir el 3 de novembre amb 3.149 connexions.

Pel que fa a la Televisió online, 2.942 persones van seguir els diferents programes emesos al llarg de l'octubre. Els dies amb més visitants van ser el 15, el 24 i el 31 d'octubre, quan es van superar els 400 espectadors. Cal destacar el 3 de novembre quan coincidint amb la Final del Torneig Eurockey Cup es va batre el rècord de seguidors en un sol dia, amb una xifra de 1.900 persones connectades.

La ràdio online també ha experimentat aquest increment general de l'audiència. Durant l'octubre va registrar 842 seguidors, sent els diumenges els dies amb més oients. Pel que fa al número de programes de ràdio descarregats la xifra del mes d'octubre és de 2.143.

Val a dir que en els rànquings mundials de visites a internet que publica la web www.alexa.com la web de Canal Blau televisió continua en la seva línia ascendent tal i com indiquen els diferents gràfics i comparatives.

En l'apartat de butlletins, actualment se'n estan enviant al voltant de 4.000 cada setmana. Canal Blau Televisió elabora un total de 8 butlletins que es configuren per municipi o temàtica informativa. Els que tenen més subscriptors són els de noticies del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. D'altra banda, també continua millorant la presència a les xarxes socials amb més de 2.600 seguidors a Twitter i més de 3.000 a Facebook.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00