Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/09/2009

Les obres de la segona fase de la Plataforma d'Atenció a la Dependència començaran aquest mes de setembre

La plataforma estarà enllestidà la tardor vinent    Imatge virtual de la Plataforma d'Atenció a la Dependència

El Consorci del Servei a les Persones adjudica les obres que estaran enllestides la tardor de l'any vinent

Aquest mes de setembre es reprendrà la construcció de la Plataforma d'Atenció a la Dependència després que el Consorci del Servei a les Persones (CSP) hagi adjudicat les obres a la UTE formada per les empreses FFC i Tau-Icesa. La segona fase d'aquesta construcció tindrà una durada aproximada d'11 mesos i un cost de 7.300.000 euros.

Les obres de la Plataforma es van iniciar el setembre de 2007 però resten aturades des que l'empresa encarregada va renunciar a seguir un cop finalitzada l'estructura de formigó. El cost de la primera fase va ser de 2.900.000 euros. Per això ha calgut dur a terme un nou procés d'adjudicació. El nou projecte incorpora alguns canvis respecte el primer projecte, com ara la modificació d'algunes distribucions d'espai i també millores en els acabats de l'obra.

La Plataforma d'Atenció a la Dependència de VNG és un equipament pensat per a l'atenció integral de les persones amb dependències, amb la finalitat de promoure la seva autonomia personal. Amb la creació d'aquest servei es dotarà la ciutat de 132 places noves de residència i 60 de centre de dia, a més d'altres serveis de caire social. L'edifici s'està construint al costat de l'Hospital de Sant Antoni Abat, al carrer de Sant Josep. La proximitat entre ambdós centres permetrà que en una mateixa zona es concentri tota una pastilla sanitària i social d'atenció a les persones. En total, el nou edifici tindrà una superfície de 13.889 metres quadrats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00