Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/10/2011

L'Auditori Eduard Toldrà acull una trobada de programadors culturals

  Auditori Eduard Toldrà, aquest matí  Auditori Eduard Toldrà, aquest matí

La trobada, organitzada per la Diputació de Barcelona, posa al seu abast oferta escènica i musical per l'any vinent

L'Auditori Municipal Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú acull aquest dimarts la trobada de programadors culturals, organitzada pel Circuit de la Xarxa d'espais escènics municipals, de la Diputació de Barcelona. El programa, gestionat per l'Oficina de Difusió Artística (ODA) dóna suport a la difusió del teatre, la música i la dansa professional, posant a l'abast dels municipis un seguit de serveis destinats a millorar la gestió, la qualitat i els recursos dels equipaments escènics locals. 

Vilanova i la Geltrú és un dels 141 municipis adherits que, amb els seus espais, integren el Circuit de la Xarxa d'Espais Escènics Municipals, que coordina l'ODA. 

La jornada d'avui ha permès mostrar als programadors el catàleg de l'oferta escènica i musical per als propers mesos, amb l'objectiu de proporcionar-los espectacles de qualitat i d'especial interès seleccionats per a girar pels teatres municipals. 

A més, també servei per promoure l'activitat escènica i musical amb criteris de professionalitat i de qualitat, millorar i reforçar la gestió municipal de les polítiques de difusió, dotar d'eines i recursos per estructurar una oferta estable, i vertebrar i difondre una xarxa d'equipaments. L'ODA, per la seva banda, tria, d'acord amb els municipis, aquests espectacles i acorda amb els artistes les condicions de gira, amb la finalitat que siguin avantatjoses per als ajuntaments, degut sobretot a l'estalvi en els costos de contractació, i per als mateixos artistes, al garantir-los un nombre mínim d'actuacions. 

Els assistents a la trobada d'avui han estat rebuts per la regidora de Cultura, Marijó Riba, que els ha donat la benvinguda i els ha demanat que "s'esforcessin en rendibilitzar les programacions i els equipaments a través de col·laboracions entre municipis i entre equipaments en benefici del sector". Posteriorment tenen previst fer una visita a les instal·lacions de l'Auditori.

Descarrega't la imatge de portada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00