Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2016

Més de 200 persones participen a la passejada per a la gent gran de Vilanova i la Geltrú

 Passejada gent gran, 9 de març de 2016 VNG   Passejada gent gran, 9 de març de 2016 VNG

Aquesta activitat, promoguda per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona, s'adreçada al col·lectiu de la gent gran.

208 persones entre participants i tècnics s'han trobat aquest dimecres a Vilanova i la Geltrú per participar en una nova edició del Cicle de Passejades A cent cap als Cent, que promou l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona. L'objectiu d'aquesta activitat, específicament adreçada al col·lectiu de la gent gran, és donar a conèixer els entorns propers dels municipis de la província de Barcelona, realitzant una activitat física suau i adaptada a les seves necessitats.

Els participants a la passejada de Vilanova i la Geltrú han fet un itinerari amb sortida i arribada des del Càmping Vilanova Parc, que ha transcorregut per camins naturals, visitant algunes de les masies més singulars del municipi. La jornada ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista Talaia.

Passejada gent gran, 9 de març de 2016 VNGEl Cicle de Passejades divideix en grups els municipis adherits, de manera que totes les persones inscrites realitzen un mínim de 4 passejades entre els mesos de tardor i primavera. Enguany, en el grup de Vilanova i la Geltrú, també hi ha Mollet del Vallès, Granollers i el Prat de Llobregat. En aquesta localitat del Baix Llobregat es farà el 6 d'abril la darrera de les passejades. El cicle 2015-2016 culminarà el mes de maig amb una festa de cloenda, en una localitat encara per establir, que reunirà els participants de tot Catalunya.

L'activitat és oberta i té un preu de 5 €. Cal fer inscripció a esports@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00