Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/05/2009

Laboratori Estratègic per a les empreses dels polígons industrials

Les empreses dels polígons industrials, convidades al laboratori Les empreses dels polígons industrials, convidades al laboratori

En la sessió s'oferirà informació i assessorament sobre les possibilitats i els avantatges dels agrupaments

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitzarà aquest dijous, 28 de maig, una sessió de Laboratori Estratègic de Ciutat destinat a les empreses dels polígons industrials. En la jornada es pretén, entre d'altres, donar a conèixer als participants les diferents possibilitats d'agrupar-se i els avantatges que això els pot comportar. El laboratori tindrà lloc a l'Hotel César.

La sessió comptarà amb les aportacions de representants de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya i de l'associació Petites i Mitjanes Empreses de Catalunya. S'hi donaran a conèixer exemples de bones pràctiques, mostrant els resultats obtinguts gràcies a associacions de companyies de polígons. Així mateix, el laboratori serà una ocasió per recollir les necessitats i propostes de l'empresariat.

Les jornades de Laboratori Estratègic de Ciutat són una eina de la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat per crear espais de discussió i analitzar a fons un tema d'especial rellevància per l'empresa. En aquestes sessions es conviden diversos experts que ofereixen xerrades i assessorament a grups d'empresaris o col·lectius de sectors determinats, per tal que puguin desenvolupar la seva activitat amb tot el seu potencial.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00