Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2016

Neàpolis, amfitrió de la delegació d'MDeC de Malàisia davant de la Generalitat

Els representants de l'Oficina de Desenvolupament Econòmic de Malàisia van mantenir diverses trobades amb representants de la Generalitat i d'empreses tecnològiques catalanes

La delegació de l'Oficina de Desenvolupament Econòmic (MDeC) de Malàisia va reunir-se divendres amb representants de la Generalitat i d'empreses TIC a la seu de l'oficina d'ACCIO i de la Secretaria General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. La regidora d'Innovació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens i la gerència de Neàpòlis van acompanyar la cap d'Operacions d'MDeC, Dato Ng Wan; el director de la Divisió Digital, Wan Murdani Mohamad i el cap de projectes mòbils, Tang Mun Wai a les diferents trobades concertades a través de l'Agència Pública d'Innovació de VNG.

A primera hora es va celebrar la reunió de treball a la seu d'ACCIO Generalitat amb el cap de projectes d'Innovació Internacional a l'Orient Mitjà i l'Àsia, Daniel Rajmil. ACCIO és l'agència per a la competitivitat de la Generalitat de Catalunya i disposa d'una xarxa de 36 oficines especialitzades en el foment de la innovació i la internacionalització empresarial arreu del món.

Posteriorment la delegació d'MDeC i de Neàpolis van realitzar diverses reunions a la seu de la Secretaria General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Destaca la reunió mantinguda amb el director de la Fundació i2Cat, Artur Serra, per presentar el Pla d'Innovació de Catalunya, un document on hi ha les principals línies estratègiques de desenvolupament del país en matèria d'Innovació i TIC. La regidora d'Innovació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens ha destacat "els punts coincidents entre l'estratègia establerta per la Generalitat de Catalunya i l'estratègia que s'ha marcat l'Ajuntament de VNG en matèria d'innovació i coneixement". Per a Ariadna Llorens, "és important continuar treballant en estreta relació entre aquest òrgan de la Generalitat i Neàpolis-Ajuntament de VNG".

La delegació d'MDeC de Malàisia va finalitzar dissabte la seva estada a Catalunya, havent formalitzat el document MOU de col·laboració amb Neàpolis-Ajuntament de VNG que obre la porta del mercat asiàtic als emprenedors i empreses catalanes i a l'inrevés.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00