Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2014

Els carrers de VNG també es vesteixen de Carnaval

Inauguració dels guarniments del carrer del Jardí Inauguració dels guarniments del carrer del Jardí

Ahir es va fer la inauguració dels guarniments dels carrers del Jardí i del Teatre

Amb la participació de les escoles de la ciutat i de les associacions de veïns, la FAC rellança per a aquest Carnaval 2014 la tradició de guarnir els carrers de la vila a través del concurs que s'havia fet fa una colla d'anys.

Ahir es va fer la visita inaugural dels carrers guarnits per alumnes des de P3 fins a 6è de l'escola Canigó. La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria García, va ser a l'acte acompanyada pel director de l'escola Canigó, carles Prats, i del president de l'AV Centrevila, Lluís Amaré. 

Carrer del Jardí

Fins a sis escoles participen en aquesta iniciativa impulsada per la FAC: Pia, Cossetània i Margalló s'han encarregat de guarnir el carrer de l'Aigua; Canigó, juntament amb l'AV Centrevila, els carrers del Teatre i del Jardí; Volerany el carrer de Sant Gregori, i el Cim la façana de l'escola i la plaça dels Cotxes.

És previst que aquest dissabte, 1 de març, es faci el lliurament de premis del concurs. Serà a partir de les 10 del matí, a la Casa Olivella (plaça de la Vila). Com marca la tradició, el carrer guanyador rebrà una rajola commemorativa, obra de la ceramista Montse Cabezas. Així mateix, les escoles participants rebran un lot per a les seves biblioteques ofert per les llibreries La Mulassa, Llorens i Abacus.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00