Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/12/2015

Brindis de Nadal amb els usuaris i usuàries del Casal Municipal d'Avis Can Pahissa

  L'alcaldessa i les regidores Blanca Albà i Gisela Vargas, durant el brindis d'aquest migdia L'alcaldessa i les regidores Blanca Albà i Gisela Vargas, durant el brindis d'aquest migdia

Durant tota la setmana l'alcaldessa Neus Lloveras i els regidors i regidores de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú visiten els centres cívics i casals municipals per felicitar les festes.

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora de Gent Gran, Esports i Joventut, Blanca Albà, i la regidora de Serveis Socials, Gisela Vargas, han visitat aquest migdia el Casal Municipal d'Avis Can Pahissa, per felicitar les festes als seus usuaris i usuàries.

Neus Lloveras ha manifestar sentir-se contenta de poder retrobar-se un any més amb totes les persones que eren presents, a les quals ha agraït totes les iniciatives i accions que realitzen al llarg de l'any. "El govern municipal aposta fermament per les polítiques i accions que promouen l'envelliment actiu, i és per això que us vull agrair tota la feina que feu durant l'any, i us voldria demanar que continueu fent coses, per vosaltres i per la ciutat."

Com ja s'ha fet en d'altres anys, durant tota la setmana l'Alcaldessa i els regidors i regidores de l'equip de govern visitaran tots els centres cívics i casals municipals de la ciutat, per brindar amb els seus usuaris i usuàries per les festes que ja són a tocar.

Fins ara han felicitats les festes al Centre Cívic de la Sardana, Centre Cívic Mar, i Centre Cívic i Esportiu de la Collada – Sis – Camins i Can Pahissa Dijous, visitaran el Centre Cívic Tacó, el Centre Cívic Sant Joan i el Centre Cívic La Geltrú. Divendres, el Centre Cívic Moló de Vent i el Casal Municipal d'Avis de VNG, i dissabte finalitzaran les trobades de Nadal al Centre Cívic Tacó.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00