Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/10/2012

Nou espai al raval de Santa Magdalena

Un cop arranjat l'espai, els vianants podran passar amb seguretat per aquesta banda del carrer    Un cop arranjat l'espai, els vianants podran passar amb seguretat per aquesta banda del carrer

S'enderroquen 4 cases del raval de Santa Magdalena per permetre el pas de vianants i l'estacionament de vehicles

El passat mes de juliol es van enderrocar les cases dels números 16, 18, 20 i 22-24 del raval de Santa Magdalena, en avançat estat de deteriorament, que ocupaven part de la calçada i la vorera prevista en aquest punt.

Els propietaris de les cases, l'empresa Terres i Projectes i l'Institut Pere Mata, han cedit l'espai a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, en el marc de l'operació de gestió urbanística integrada identificada pel Pla General d'Ordenació Urbana del municipi. D'aquesta manera es millorarà substancialment les condicions de mobilitat dels vianants per aquesta zona.

L'interès de l'Ajuntament en procurar espai per als vianants i aparcament de vehicles en aquest barri ha fet que els propietaris de les finques hagin cedit l'espai temporalment per aquests usos. A canvi, per tal de preservar la salubritat de l'espai, l'Ajuntament s'ha compromès a realitzar les accions necessàries per conservar l'espai en condicions suficients per al seu ús, assumint les accions d'anivellació i pavimentat, el tancat de les parcel·les privades, la neteja i conservació de l'espai, o qualsevol incidència relacionada amb el subministrament dels serveis.

En les properes setmanes, doncs, s'anivellarà el terra, es retiraran les tanques, i quedarà un espai on podran passar els vianants i una zona per estacionament de vehicles.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00