Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/10/2007

Es presenta la primera edició dels premis E-mprendre a les millors iniciatives empresarials

 Míriam Espinàs ha presidit la presentació dels premis 'E-mprenedors'  Míriam Espinàs ha presidit la presentació dels premis 'E-mprenedors'

La convocatòria està organitzada pel CFO La Paperera, l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf

L'Ajuntament de VNG, a través de l'Organisme Autònom del Centre de Formació Ocupacional la Paperera i, juntament amb l'ADEG i la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf han convocat la primera edició dels premis 'E-mprendre'. La convocatòria, que tindrà continuïtat en el temps, vol destacar les millors iniciatives empresarials d'emprenedors i emprenedores de l'any 2007 i pretén ser un reconeixement a l'esforç emprenedor i innovador d'empreses i persones del món empresarial. 

Així mateix, es vol que serveixin d'exemple com a bones pràctiques i com a creació de servei i riquesa per a la col·lectivitat. Els premis, que s'emmarquen dins el projecte de Suport a les Empreses de Recent Creació del Garraf (SERCG), aprovat per la Diputació de Barcelona, dins el programa de suport a les Accions Prioritàries, tenen una especial sensibilitat en la potenciació de serveis de proximitat, tal i com ha explicat aquest matí, la Regidoria d'Educació i Treball, Míriam Espinàs. Segons la Regidora 'és important dotar de professionalitat i prestigi una feina que avui dia encara està vista com a un treball domèstic familiar, vinculat especialment a les dones'. És per això que la primera edició dels premis 'E-mprendre' comptarà amb dues categories, una de lliure i una segona de Serveis a les persones. 

Per la seva banda, el president de l'ADEG, Xavier Cardona, ha remarcat la importància d'uns premis que reconeixen el risc que assumeix l'empresari quan crea una nova empresa. Per Xavier Cardona, 'aquesta aposta conjunta entre el Centre de Formació Ocupacional La Paperera, l'ADEG i la Mancomunitat ha de donar lloc a una nova realitat empresarial que contribuirà al desenvolupament econòmic local'. També satisfet per aquesta col·laboració s'ha manifestat el gerent de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès-Garraf, Frederic Ràfols, que ha aprofitar per recordar la trajectòria del Servei d'iniciatives empresarials amb 20 anys d'experiència en l'assessorament empresarial. Ràfols és de l'opinió que 'els premis a més de reconèixer l'esforç i la feina ben feta, contribuiran al creixement empresarial a les comarques del Garraf i Alt Penedès'. 

Entre els objectius d'aquesta convocatòria destaquen el foment de l'esperit emprenedor i el suport a la iniciativa empresarial de recent creació; promocionar idees empresarials innovadores que promoguin la creació de nous llocs de treball; contribuir al desenvolupament socioeconòmic de VNG i de la comarca i donar suport a la creació de les empreses en l'àmbit dels Serveis a les persones i a les famílies. Els guanyadors en cadascuna de les dues categories rebran un premi de 3.000 euros més un diploma acreditatiu. Els treballs es poden lliurar del 22 d'octubre al 23 de novembre al Centre de Formació Ocupacional de la Paperera. Un jurat especialitzat determinarà quins són les millors iniciatives, les quals seran reconegudes en un acte de lliurament de premis, que se celebrarà el dijous 20 de desembre de 2007.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00