Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2010

Avui s'inaugura el Barcelona Meeting Point amb la presència de VNG

La inauguració serà avui a les cinc de la tarda       La inauguració serà avui a les cinc de la tarda

La societat municipal PIVSAM participarà, fins divendres, al prestigiós saló immobiliari professional i internacional. L'alcalde realitzarà demà una xerrada sobre el potencial industrial de la ciutat

Tot està a punt perquè avui, a les cinc de la tarda, es doni el tret de sortida a la catorzena edició del Barcelona Meeting Point. L'Ajuntament de VNG serà present a l'edició d'enguany a través de PIVSAM, que comptarà amb un estand a l'únic saló immobiliari professional i internacional d'Espanya que ofereix la possibilitat de contactar amb les empreses més rellevants del sector del 20 al 24 d'octubre.
 
Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén atraure empreses a la ciutat promovent les zones industrials i, a la vegada, crear llocs de treball. Per aconseguir-ho, l'Ajuntament comptarà amb un estand 9 metres quadrats instal·lat, des d'avui i fins divendres, al Saló Professional, una de les tres parts en la que es divideix la fira destinada a conèixer els últims projectes i serveis immobiliaris amb una gran afluència de professionals nacionals i internacionals.
 
Demà, xerrada de l'alcalde
Joan Ignasi Elena assistirà demà al saló immobiliari per tal de dur a terme una xerrada, a les sis de la tarda, sobre el potencial industrial de Vilanova i la Geltrú. L'acte es realitzarà en una sala ubicada al costat mateix de l'estand municipal.
 
En aquest sentit, també cal destacar que l'expositor vilanoví lluirà els eslògans "Vilanova i la Geltrú, més de 650 mil metres quadrats al seu abast", "Vilanova i la Geltrú, l'aposta per l'activitat econòmica" i "Vilanova i la Geltrú, sòl i sostre industrial".
 
Elena tornarà a visitar el saló divendres per realitzar una visita conjunta a l'estand de la Federació de Municipis de Catalunya amb els alcaldes i alcaldesses de les ciutats que, com VNG, també són presents a la fira.
 
La resta de les parts del Meeting Point, que està ubicat al recinte firal de Montjuïc, les conforma el Saló Gran Públic, que ofereix al ciutadà tot tipus de productes i serveis immobiliaris per a ús personal o com a inversió, i el Simposis Internacional, un dels més prestigiosos d'Europa amb més de 40 sessions en les que es tracten els temes més actuals del mercat immobiliari amb més de 130 ponents nacionals i internacionals de destacat prestigi.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00