Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2010

Nou contracte per al servei de manteniment i neteja de les zones verdes de la ciutat

Nou contracte de manteniment de les zones enjardinades de VNG   Nou contracte de manteniment de les zones enjardinades de VNG

La Junta de Govern aprova l'adjudicació provisional d'aquest servei a l'empresa Cespa per un termini de quatre anys, prorrogables a dos més

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí l'adjudicació provisional del servei del manteniment i neteja de les zones enjardinades de la ciutat a l'empresa Cespa, la mateixa empresa que tenia fins ara el contracte que ha finalitzat. Concretament aquesta empresa es farà càrrec del manteniment de l'anomenada zona A, que inclou tots aquells espais enjardinats de Vilanova i la Geltrú que no estan a cura de l'empresa Tegar (que s'encarrega dels espais tancats que formen part d'un edifici i els parcs de Ribes Roges, Samà , de la Quadra d'Enveja i l'Aragai).

El nou contracte serà per als propers quatre anys, prorrogables a dos més, i inclou com a millores l'oferta de 500 hores per a actuacions d'emergència, la baixa econòmica de fins a 50.000 euros respecte a l'oferta inicial i la rebaixa del 28% en els preus unitaris de material concret.

L'empresa adjudicatària ha inclòs en l'oferta, a més a més i sense cap cost per a l'Ajuntament, maquinària i vehicles. Concretament es tracta d'una furgoneta-taller equipada amb les eines necessàries per fer les tasques de manteniment del reg i una furgoneta tipus “trans” per al servei de supervisió de feines.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00