Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/03/2011

Jornada de portes obertes a l'Institut Baix-a-Mar

La jornada de portes obertes s'ha dut a terme de les 10 a les 14 hores   La jornada de portes obertes s'ha dut a terme de les 10 a les 14 hores

Els vilanovins i vilanovines han pogut visitar, aquest matí, el nou edifici del centre educatiu. Les classes es van iniciar en aquest nou espai el passat 14 de març

L'Institut Baix-a-mar ha dut a terme, durant el matí d'avui, una jornada de portes obertes destinada a tota la ciutadania. Gran part de l'assistència ha anat a càrrec de les famílies de l'alumnat del centre, que han volgut veure de primera mà les noves instal·lacions.

En aquest sentit, les persones que s'hi han apropat han fet un recorregut pels dos edificis que formen el centre acompanyats pel personal de l'institut i de l'IMET, que els han donat tot tipus d'informació. 

Classe Institut Baix a Mar
Les noves instal·lacions estan situades al carrer de l'Àncora, 29, i ocupen una superfície de 4.471 m2. En el primer edifici s'ubiquen, a la planta baixa, les classes ordinàries, els laboratoris i les aules d'Unitat de Serveis Educatius Especials (USEE), mentre que al primer pis es troben les aules d'arts visuals i plàstiques, audiovisuals, música i informàtica, que fins al moment és la única d'aquest pis que s'utilitza actualment. Al tercer, que es manté inactiu, s'ubicaran les aules de tecnologia i batxillerat. Aquesta distribució s'acabarà d'adaptar amb l'entrada de nous alumnes durant els propers anys, actualment hi ha 116 matriculats,  fins arribar a acollir tres línies per cada curs d'ESO i dues per cada curs de batxillerat

Al segon edifici hi ha ubicats la resta de serveis com la biblioteca, el menjador, la cuina, els vestuaris, el gimnàs, que a la vegada pot funcionar com a sala d'actes, i els serveis administratius. 

Pati Institut Baix a Mar
La jornada ha comptat amb la presència de l'alcalde de VNG, que s'ha mostrat molt satisfet de que l'Institut Baix a Mar ja hagi entrat en funcionament, ja que "és un equipament públic i funcional que farà barri", i ha remarcat l'encert del consistori d'avançar els diners per a la seva construcció. Elena també ha valorat molt positivament el fet que el Consell Escolar del centre hagi triat les sigles de la Unitat de Serveis Municipals (USM) com a nom d'una de les seves aules en mostra d'agraïment per l'ajuda proporcionada en el trasllat a les noves instal·lacions.

Al llarg del matí també s'hi han acostat Iolanda Sánchez, primera tinent d'alcalde i regidora de Governança, Participació i Medi Ambient; Juan Luís Ruiz, quart tinent d'alcalde i regidor de Serveis Viaris; Joan Martorell, regidor d'Urbanisme i Planejament; Xavier Oller, regidor de Projectes urbanístics, Paisatge i Habitatge; i Míriam Espinàs, regidora d'Educació i Treball, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat. 

Descarrega't la fotografia de portada

Descarrega't la fotografia 1

Descarrega't la fotografia 2
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00