Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/11/2012

Es presenta una aplicació per a mòbil amb tota la informació de Vilanova i la Geltrú

Presentació de Vilanova+ Presentació de Vilanova+

Vilanova+ començarà a funcionar aquest desembre i està impulsada per l'Ajuntament de la ciutat juntament amb l'associació Viu Comerç i l'empresa vilanovina Spotlio

A partir del mes de desembre Vilanova i la Geltrú comptarà amb un nou canal d'informació. Es tracta d'una aplicació per a mòbil que oferirà de manera dinàmica i puntual tota la informació de la ciutat i les diferents oportunitats que en ella es generin. L'aplicació ha estat impulsada per l'Ajuntament de la ciutat, juntament amb l'associació Viu Comerç i l'empresa vilanovina Spotlio.

Vilanova+ es va presentar aquest dissabte a l'estand institucional. Gerard Figueras, quart tinent d'Alcaldia i regidor de Promoció Econòmica, Turisme, Comunicació i Premsa i Joventut, va explicar que "aquesta és una nova eina per promocionar la ciutat. Un canal enfocat al client, al visitant, al consumidor... Aquesta aplicació ens permetrà vendre la nostra ciutat a través de les noves tecnologies".

Els creadors de l'aplicació, Lluís i Albert Ferrando, de l'empresa Spotlio, van explicar que l'objectiu d'aquesta eina és facilitar l'accés a tota la informació que Vilanova i la Geltrú pot oferir des de la institució, la ciutadania i des del comerç. A la vegada, és una eina de promoció turística i econòmica, amb continguts relacionats amb el turisme de la ciutat, però també amb continguts de tipus comercial i altres, com la restauració la gastronomia, etc. 

Presentació de Vilanova

L'accés a l'aplicació es podrà fer tant a través d'un smartphone com des de la pàgina web. La descripció serà molt visual permetrà la interacció amb les xarxes socials. La informació que s'oferirà es generarà tant des de l'àmbit públic (museus, instal·lacions municipals....) com des de l'àmbit privat (comerços, hotels, etc.). Cada dia apareixerà una informació diferents, ja que anirà canviant en funció de les oportunitats que es vagin oferint.

Aquest és un projecte que es desenvoluparà al llarg de tres anys i evolucionarà en funció de les necessitats que es vagin generant i que es vagin sol·licitant. Coincidint amb la campanya de Nadal, el desembre serà el moment de llançar l'aplicació al mercat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00