Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2012

Vilanova i la Geltrú, tonarà a ser present a través de Neàpolis, al Mobile World Congress

Després de la reunió s'ha anunciat la participació de Neàpolis al MWC, per segon any consecutiu    Després de la reunió s'ha anunciat la participació de Neàpolis al MWC, per segon any consecutiu

Aquest migdia l'alcaldessa de la ciutat i el regidor de Promoció Econòmica s'han reunit amb el director de la Mobile World Capital

Vilanova i la Geltrú, a través de l'Agència d'Innovació Neàpolis, tornarà a ser present el 2013 al Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà del 25 al 28 de febrer a Barcelona. Aquest anunci l'ha fet el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de VNG, Gerard Figueras, després de la reunió que, juntament amb l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha mantingut amb el director general de la Mobile World Capital, Ginés Alarcón.

El Mobile World Congress és l'esdeveniment mundial de referència del sector de la tecnologia mòbil, un sector que per al Govern municipal de VNG esdevé estratègic i prioritari per al futur econòmic i empresarial de la capital del Garraf. Després de la reunió d'aquest migdia, el regidor Figueras ha afirmat que "Vilanova i la Geltrú vol treballar conjuntament amb Barcelona com a MWCapital per fer possibles diversos projectes vinculats al sector TIC basats en la mobilitat". En aquest sentit, Gerard Figueras considera que "per les nostres potencialitats com a ciutat amb el Centre Tecnològic, la UPC i Neàpolis podem contribuir a fer realitat aquest nou projecte de país que s'origina amb Barcelona com a Mobile World Capital i que ha de basar el seu creixement i desenvolupament econòmic en l'àmbit TIC". El regidor de Promoció Econòmica de VNG s'ha mostrat molt satisfet quan ha confirmat que "per segon any consecutiu Vilanova i la Geltrú, a través de la nostra Agència de la Innovació, serem al Mobile World Congress del 25 al 28 de febrer".

Segons Gerard Figueras cal continuar la feina iniciada l'any passat en què "vam posicionar Vilanova i la Geltrú en aquest ecosistema, vam establir contactes que han anat donant els seus fruits i ara volem cercar-ne de nous amb l'objectiu de continuar el creixement econòmic de la ciutat vinculat a la tecnologia mòbil".

Per la seva banda, el director general de la Mobile World Capital, Ginés Alarcón, ha elogiat la nostra ciutat i l'estratègia que segueix el Govern municipal a l'hora de "donar un enfocament de ciutat avançada capaç de fer la transició del passat al futur". Sobre aquest canvi de l'economia basat en el coneixement i la tecnologia, Ginés Alarcón, ha afirmat que Neàpolis té les bases "perquè això sigui així. Té empreses ja implantades i està en la bona direcció de la transformació de l'encomia a través del sector TIC i mòbil". Segons el director general de la MWCapital, aquesta transformació contribuirà a tenir un món millor basat en la sostenibilitat i la qualitat de vida de les persones i justament, ha continuat dient Ginés Alarcón "a Vilanova s'estan posant bases sòlides per crear un entorn que faciliti l'evolució cap a aquestes noves oportunitats de llocs de treball".

Finalment, el director general de la MWCapital ha avançat que fruit de la reunió mantinguda avui amb el Govern municipal i responsables de Neàpolis s'ha posat sobre la taula la possibilitat de treballar plegats en dos o tres iniciatives en la línia d'atraure talent i fer possible la creació d'empreses basades en la tecnologia mòbil.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00