Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2008

S'inicia l'enderroc de l'antiga Fusteria Pirelli

  Els treballs d'enderroc s'allargaran dues setmanes Els treballs d'enderroc s'allargaran dues setmanes

En el solar es construirà l'escola Volerany, que actualment funciona en aules prefabricades al parc de la Torre d'Enveja.

Aquest dilluns 28 de gener es van iniciar els treballs de deconstrucció i enderroc de les naus de l'antiga Fusteria Pirelli. Prèviament, la setmana anterior l'Ajuntament de VNG va procedir a traslladar els diferents elements de mobiliari urbà que hi havia al solar, a un nou magatzem municipal que s'ha habilitat a la ronda d'Europa.

La Junta de Govern Local va aprovar l'adjudicació de l'enderroc, el dimarts 22 de gener, a l'empresa Construccions i Enderrocs Esteban Sepulveda SL, per un import de 28.238 d'euros. Es preveu que les tasques d'enderroc durin entre quinze dies i tres setmanes, ja que la tècnica utilitzada es basa en la deconstrucció de les naus diferenciant els elements de residu amb l'objectiu de reciclar el màxim de material.

En aquest solar, de 3.396,58 metres quadrats, la Generalitat construirà l'escola Volerany, que actualment funciona en aules prefabricades al parc de la Torre d'Enveja. El nou equipament, que actualment està en fase de redacció de projecte, tindrà dues línies d'educació infantil i primària i entrarà en funcionament el curs 2009-10.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00