Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2014

El Centre d'Art Contemporani La Sala presenta una temporada farcida d'activitats

El Centre d'Art Contemporani La Sala és al carrer de Joaquim Mir     El Centre d'Art Contemporani La Sala és al carrer de Joaquim Mir

La Sala ja té pàgina a Facebook, des d'on difondrà les activitats com exposicions, visites comentades, tallers i xerrades

Coincidint amb la presentació de l'exposició de Miquel Barceló "Gest de la natura", el Centre d'Art Contemporani La Sala ha presentat una temporada de primavera farcida d'activitats.

L'espai ofereix visites concertades a l'exposició "Gest de la natura" per a les escoles, instituts o grups que ho demanin, a més de 3 visites comentades per al públic en general: diumenges 27 d'abril, 18 de maig i 8 de juny a les 12h. Les places són limitades i cal reserva prèvia.

Justament en les dates en les que hi haurà exposats els gravats de Barceló, entre el 29 de març al 27 d'abril, la Sala Oberta acollirà la mostra "Gravats il·luminats", d'Elvira Rodríguez, Miguel Mateo i Montse Marcet, 3 artistes que adverteixen que l'art emociona, esperona, ajuda a contemplar la vida amb major lirisme, i obre capses inconegudes del nostre subconscient. Amb aquesta proposta es proposen seduir la sensibilitat dels visitants a través de l'art del gravat.
Montse Marcet explicava en l'acte de presentació que "el gravat no és un art menor, i volem que sigui una obra única i a l'abast de tothom. Per això els tres artistes utilitzem les diferents tècniques del gravat, cadascun amb una temàtica: les pedres, la natura, els animals.... estem molt orgullosos de compartir espai amb un artista com Miquel Barceló". La mostra s'inaugura dissabte 29 de març a les 19h.

El 9 de maig a les 7 de la tarda l'espai inaugura l'exposició "Conte va! Va de contes", que es podrà visitar fins al 8 de juny a la Sala Oberta. Es tracta d'una mostra organitzada per l'Associació pel foment de la literatura infantil Judit Sendra, i que arriba per segon any consecutiu a La Sala. En ella s'hi pot veure diferents treballs d'il·lustradors infantils com Sebastià Serra, Ignasi Blanch, Carles Hernàndez, Juanolo, Jordi Sunyer, Mercè Canals, Lluís Farré, Òscar Julve, Mariona Cabassa, Rosa del Rey, Cristina Losantos, Jordi Vila Delclós, Roger Zanni i Lluís Amaré, que van participar en la primera edició i que enguany conviden altres il·lustradors a participar-hi, com Xavi Ramiro, Chema Peral, Gemma Rigau de Llobet, Dani Jimenez, Màriam Ben-arab, Stephanie Pfeil, Gabriela Rubio, Antonio Ladrillo, Josep Torres, Javier Andrada i Loli Iglesias. La mostra s'emmarca en la Fira "Conte Va! Va de contes", que se celebrarà a Vilanova dissabte 10 de maig. Per aquest motiu s'ha organitzat una activitat complementària el mateix dissabte 10 a partir de les 11h, el taller familiar "Busca i remena, la il·lustració t'espera", concebuda com un joc per descobrir il·lustracions.

En l'acte de presentació de la nova temporada, la regidora de Cultura Marijó Riba destacava que "aquesta exposició fa que entrin públic de totes les generacions al Centre d'Art Contemporani La Sala, i que pugui conèixer l'espai gent de totes les edats que habitualment no hi aniria".

El Centre d'Art Contemporani La Sala participarà també un any més de la Nit dels Museus a Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà dissabte 17 de maig de set de la tarda a dotze de la nit.

La Sala és al carrer de Joaquim Mir, 12 de Vilanova i la Geltrú, i podeu reservar visites o obtenir informació al telèfon 93-816 90 01, a www.lasalavng.cat, o al correu electrònic lasala@vilanova.cat. Els horaris d'obertura són de dimarts a dissabte de 18 a 20 h, i dissabtes i diumenges d'11 a 14 h.

Nova pàgina a Facebook
A més, el Centre d'Art Contemporani LA SALA acaba d'estrenar pàgina a Facebook. La seva presència a la xarxa social permetrà una major difusió de les activitats que s'hi realitzen, com exposicions, visites comentades a les exposicions, tallers i xerrades, entre d'altres. El Facebook també serà la plataforma a través de la qual s'aniran donat pinzellades d'història de La Sala, així com també tota la informació actualitzada del Centre d'Art Contemporani.
Des de la pàgina web de la sala www.lasalavng.cat es podrà accedir al Facebook.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00