Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/09/2016

Recital a càrrec de la soprano Charo Tris al Centre d'Art Contemporani La Sala

La mostra de Budesca es podrà viistar fins al 30 d'octubre  La mostra de Budesca es podrà viistar fins al 30 d'octubre

El recital líric i popular 'Cançons de la mar' es farà aquest dissabte, i és una activitat complementària de l'exposició antològica de Joaquim Budesca

Aquest dissabte 24, a les 21 h, es farà Centre d'Art Contemporani LA SALA el recital líric i popular “Cançons de la mar”, a càrrec de la soprano aragonesa Charo Tris, acompanyada al piano per Juli Rodríguez.

Charo Tris té una llarga trajectòria en el camp operístic interpretant alguns dels personatges femenins de les òperes més importants, com La Traviata (Violetta) de G. Verdi, La Bohème (Musetta) de G. Puccini, Don Pasquale de G. Donizetti (Norina), o Il barbiere di Seviglia (Rosina) de G. Rossini, entre d'altres.
La seva carrera professional l'ha portat a traspassar les fronteres del país, amb interpretacions que van des del recital fins a l'òpera, realitzant diverses gires per Alemanya, Suècia i Suïssa.

El recital, gratuït, és una activitat complementària de l'exposició antològica “Joaquim Budesca, mirant enrere. 60 anys de pintura”, que es pot visitar fins al 30 d'octubre a la Sala de les Voltes del Centre d'art contemporani LA SALA.

També és una activitat complementària el taller plàstic “Descobrir Joaquim Budesca”, a càrrec de l'artista Míriam Artigas, que estava programat per divendres 23 de setembre però es farà divendres 30, a les 19.30h. El taller és obert a tothom i gratuït, però cal reservar plaça prèviament en horari d'obertura de La Sala al telèfon 93 816 90 01.
Per dimarts 11 d'octubre a les 20 h està programat un segon taller.

I per a aquest diumenge, dia 25, a les 12 del migdia, està programada una visita comentada a la mostra.

L'exposició “Joaquim Budesca, mirant enrere. 60 anys de pintura” és una mostra antològica de les diferents etapes en les quals es desenvolupa la trajectòria artística de Joaquim Budesca. A través de les obres presentades es pretén que l'espectador, davant dels quadres exposats, s'adoni de com en tot moment Budesca malda per no caure en la rutina, esforçant-se per renovar les seves propostes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00