Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2010

La pàgina d'imatges de Vilanova i la Geltrú al flickr supera les 100.000 visites

La foto més visitada de la col·lecció d'imatges de Vilanova i la Geltrú       La foto més visitada de la col·lecció d'imatges de Vilanova i la Geltrú

Actualment la web mostra 2.245 fotografies de llocs i activitats de la ciutat

Les fotos de Vilanova i la Geltrú al portal d'imatges flickr ha rebut més de 100.000 visites en 14 mesos. La imatge més visitada de la ciutat és una fotografia de la rambla Principal, que ha rebut més de 600 vistes, seguida d'una vista de la platja amb l'escultura de Pasífae, que n'ha rebut més de 400.

flickr 1

L'Ajuntament va posar en marxa la pàgina al portal social www.flickr.com el mes de març de 2009 i des d'aleshores ha posat a disposició de tothom 2.245 fotografies. Les imatges estan agrupades en àlbums que mostren aspectes tan variats de la ciutat com el Carnaval, els Tres Tombs i la Festa Major, imatges dels carrers, les places, els jardins, la rambla i les platges, activitats com la Fira de Novembre, el Mercat Noucentista, Trapezi i el FIMPT i alguns moments curiosos i destacats al llarg de l'any com el dia de Sant Jordi, la nevada, la Cursa Popular o la Passejada en bicicleta.

flickr 2

La mitjana de visites diàries a la pàgina és de 232, encara que en dates puntuals ha superat el miler de consultes en un dia.

Les imatges es poden descarregar lliurement perquè estan sota llicència Creative Commons, que permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n reconegui l'autoria i no se'n facin obres derivades.

L'adreça per accedir a la pàgina és http://www.flickr.com/photos/vilanovailageltru/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00