Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/06/2007

L'exposició inaugural de La Sala s'ajorna fins al 29 de juny

L'exposició inaugural de La Sala s'ajorna fins el dia 29  La regidora de Cultura, Mercè Foradada

El motiu és el retard en el lliurament de l'obra per part de l'empresa que realitza la reforma

La regidora de Cultura, Mercè Foradada, ha explicat avui que l'exposició inaugural de La Sala, prevista pel dia 8 de juny, s'ha ajornat fins el divendres dia 29. Segons la regidora la causa és el retard en les obres d'adequació de l'espai, que es calcula puguin estar enllestides la setmana vinent. A partir d'aquesta data caldrà instal·lar els aparells de climatització així com tota la il·luminaria per poder iniciar els treballs de muntatge de l'exposició que poden durar fins a quinze dies, per la seva laboriositat. 

Mercè Foradada ha explicat que en aquesta primera fase de l'obra estarà acabada la Sala de les Voltes i serveis bàsics com la consergeria, els lavabos i els magatzems. Pel que fa a la cafeteria, la sala d'exposicions i els tallers del primer pis es calcula puguin estar finalitzats al mes de setembre. La regidora de Cultura ha explicat que aquest retard només implicarà un canvi de dates però que la programació d'exposicions previstes és la mateixa. 

Així, el catàleg de l'exposició inaugural anomenada 'L'espai? El del Gran Saló, Saló Marfil, La Sala i la seva vida. L'ambient? El del Museu Romàntic Can Papiol, La paret? Pintures de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, de quatre mestres dels segles XIX i XX, de Joaquim Mir, d'Alexandre de Cabanyes i Marquès, d'Enric C. Ricart i de Joan Martí Torrents, i Intervencions d'avui? Les de Biel Capllonch, de Pep Duran i de Miralda', ja es troba a impremta i que sobre el segon catàleg, que recull l'exposició de Joaquim Budesca, ja s'hi està treballant.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00