Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/02/2012

Darrers dies per visitar l'exposició sobre Xavier Nogués al Balaguer

Diumenge es clou l'exposició sobre Xavier Nogués al Balaguer Diumenge es clou l'exposició sobre Xavier Nogués al Balaguer

L'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer organitza una sortida cultural a la Fundació Miró i al CaixaForum

Aquest diumenge 4 de març és el darrer dia per visitar l'exposició Xavier Nogués a les col·leccions del Museu Víctor Balaguer. L'exposició gira al voltant de l'obra de Xavier Nogués pertanyent als fons del Museu Víctor Balaguer, formada en la seva major part per gravats i olis de petit format i alguns objectes decoratius dissenyats pel propi Nogués. L'exhibició d'aquestes peces juntament amb l'edició d'un exhaustiu catàleg sobre la col·lecció, convida els visitants a conèixer l'obra d'aquest destacat artista noucentista.

Per altra banda, l'Associació d'amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer ha organitzat una sortida cultural a Barcelona per visitar les exposicions temporals Joan Miró. L'escala de l'evasió a la Fundació Miró i Delacroix (1798-1863) al CaixaForum.

La mostra sobre Joan Miró està organitzada conjuntament per la Tate Modern de Londres i la Fundació Joan Miró de Barcelona, i aplega més de cent-cinquanta obres de l'artista provinents de col·leccions privades i públiques d'arreu del món que mai s'han pogut veure juntes.

L'exposició Delacroix (1798-1863) reuneix més de cent obres del gran pintor francès Eugène Delacroix, una de les figures més destacades del Romanticisme.

La sortida està programada per al dissabte 10 de març i el preu és de 20 euros per als socis i 22 euros per als no socis. Inclou l'autocar, l'entrada al museu i la visita guiada. Les places són limitades i la inscripció s'ha de realitzar a la recepció del Museu Víctor Balaguer o trucant al telèfon 93 815 42 02.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00