Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2012

Reconeixement als empresaris d'ADEG-ADVISING

 L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha agraït la col·laboració desinteressada dels empresaris participants       L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha agraït la col·laboració desinteressada dels empresaris participants

La iniciativa fa possible que empresaris col·laborin amb persones emprenedores en sessions formatives i d'assessorament

Empresaris del Garraf i Penedès han participat durant el 2011 en unes jornades de formació i assessorament a persones emprenedores en el marc del programa ADEG ADVISING. En total s'han fet 46 sessions i tertúlies amb la participació de 300 persones.

Aquest migdia el Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG ha acollit els empresaris i experts que han col·laborat desinteressadament en aquest programa organitzat per la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha destacat en el seu parlament que aquesta "és una iniciativa que permet que els coneixements puguin traspassar d'unes persones a altres de manera altruista". L'acte d'avui, ha continuat dient l'alcaldessa Lloveras suposa "un reconeixement a la generositat d'aquests participants" i ha manifestat que per part de l'Ajuntament tant les empreses ja establertes com les persones emprenedores trobaran el màxim recolzament.

Per la seva banda el president de l'ADEG, Xavier Cardona ha destacat que aquesta tasca de col·laboració dels empresaris amb els nous emprenedors "no s'està fent enlloc més del país" i ha assenyalat la necessitat de donar a conèixer "la tasca social i altruista" que duen a terme des de fa quatre anys. 

adeg advising 2Els empresaris participants a ADEG-ADVISING en un moment de l'acte de reconeixement .

El Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat ha dut a terme dos programes:

-Sessions Start, sessions bimensuals amb l'objectiu de tractar els requisits imprescindibles en la fase d'obertura del negoci. En aquestes sessions hi ha participat un total de 84 nous emprenedors. Els experts que hi van participar van ser Marcel·lí Ferrer, de l'empresa AKO i Francesc Güell, de l'empresa TPC Netgrup.

-Tertúlies 5, sessions monogràfiques als diferents punts d'informació del Servei d'Iniciatives Econòmiques, durant el 2011 hi van passar un total de 225 nous empresaris que van participar en 40 sessions monogràfiques. Aquestes es van realitzar, entre d'altres a l'IMET i a Neàpolis. Els experts que hi van prendre part corresponen a les següents empreses: ADQA; AGE; ADN Estudi; Ribes Mondéjar; Grup Quatre; GAG Vilanvoa; Tres Interactiva; Deising 41; Grup Gestingral; Cocolia; A16 Sistemes Informàtics; Aula Empresarial, Improvement Consulting.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00