Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2011

Dilluns s'inicia el període de preinscripció a les llars d'infants públiques

Una de les aules de la Llar d'Infants l'Escateret   Una de les aules de la Llar d'Infants l'Escateret

Les sol·licituds es podran presentar fins el 13 de maig. Aquesta setmana es duran a terme les darreres jornades de portes obertes a les llars d'infants

El proper dilluns, 2 de maig, es donarà el tret de sortida al període de preinscripció a les llars d'infants públiques de Vilanova i la Geltrú, que s'allargarà fins el 13 de maig.

Les famílies poden recollir la sol·licitud de preinscripció a l'Oficina Municipal d'Escolarització o a qualsevol de les quatre llars d'infants públiques, i l'hauran de presentar abans del final del termini a la llar que es demani en primera instància juntament amb tota la documentació requerida. A més a més, com a novetat d'enguany, també es podrà presentar a la oficina InfoIMET.

Un cop tancat el període de preinscripció es publicaran les llistes baremades de sol·licituds, el 20 de maig, amb la puntuació corresponent segons el barem que s'aplica. En aquest sentit, Vilanova i la Geltrú manté per aquest primer cicle d'Educació Infantil el model de Zona Única, de manera que tothom que visqui a la ciutat parteix amb els mateixos punts per sol·licitar una plaça a la llar pública que desitgi.

Alguns dels criteris determinats per aquests barems són l'existència de germans/es escolaritzats/es al centre educatiu o de pares o tutors legals que hi treballin; la proximitat del domicili de l'alumne o del lloc de treball dels tutors al centre educatiu; la renda anual de la unitat familiar; o una discapacitat de l'alumne/a, pare, mare o germans/es, entre d'altres.

A banda d'aquests criteris també s'aplicaran d'altres de complementaris com formar part d'una família nombrosa o que l'alumne tingui una malaltia crònica que afecti el seu sistema digestiu, endocrí o metabòlic, inclosos els celíacs.

El sorteig de desempat entre les sol·licituds amb la mateixa puntuació es realitzarà el 23 de maig a les 10.30 hores a cadascuna de les quatre llars públiques, mentre que les reclamacions a les llistes del barem es podran presentar del 23 al 25 del mateix mes.

La publicació de la relació de l'alumnat admès es farà el dimecres 1 de juny, mentre que el dia 6 s'iniciarà el període de matriculació, que s'allargarà fins el 10 de juny.

Darreres jornades de portes obertes
Les llars d'infants públiques i privades de la ciutat han dut a terme durant les darreres setmanes diverses jornades de portes obertes perquè les famílies coneguin les seves instal·lacions. En aquest sentit, durant els propers dies es podran visitar les següents llars:

-Llar d'Infants Municipal L'Escateret (Pública)
Dimecres 27 d'abril, de 17.30 a 19 hores

-La Baldufa, espai municipal per a la infància (Pública)
Dijous 28 d'abril, de 17.30 a 19 hores

-L'Oreneta (Privada)
Dissabte 30 d'abril, de 10 a 12 hores

-Llar d'infants Xiu-Xiu-Jardí (Privada)
Dissabte 7 de maig, de 10 a 12 hores

Més informació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00