Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/06/2010

Activitats d'estiu a les biblioteques de VNG

El llibre es presentarà aquest divendres, 2 de juliol El llibre es presentarà aquest divendres, 2 de juliol

Presentacions de llibres, tallers, exposicions i concerts s'aniran succeint a les biblioteques municipals fins setembre

Les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú, Joan Oliva i Armand Cardona ofereixen durant aquests mesos d'estiu diferents activitats pensades per als seus usuaris i usuàries. Tallers, xerrades, presentacions de llibres, espectacles, exposicions i concerts són algunes de les propostes que s'aniran succeint des d'aquesta setmana i fins a principis de setembre.

Si parlem d'exposicions, aquest dijous 1 de juliol s'inaugura a la biblioteca Armand Cardona Barris Mariners, que es podrà visitar fins el dia 26 d'aquest mateix mes. D'altra banda, la biblioteca Joan Oliva mostra, del 26 al 22 d'agost, l'exposició Canvi climàtic i drets humans, i del 24 d'agost al 10 de setembre Ciència-ficció: una mirada de futur.

La biblioteca Armand Cardona acollirà aquest divendres, 2 de juliol a les set de la tarda, l'acte de presentació del llibre Vides quotidianes, a càrrec de Sixte Moral, de l'autora Eva Bolaño i del fotògraf Raimon Moreno.

Els tallers i les xerrades virtuals per adults es faran a la biblioteca Joan Oliva i Milà. Així, del 5 de juliol al 31 d'agost tindrà lloc el taller virtual d'Escriptura creativa, a càrrec de Mercè Rey. El 14 de juliol a les sis de la tarda tindrà lloc la xerrada virtual Gestió del temps i lleure. I del 9 al 13 d'agost la xerrada virtual girarà al voltant de Calor i hidratació. Prevenció de complicacions.

Pel que fa als concerts, el divendres 9 de juliol a dos quarts d'onze de la nit, se celebrarà a l'àtic de la biblioteca Cardona el concert García Lorca. Paisatges en jazz, a càrrec d'Araceli Aiguaviva, Càrol Brunet i Lono Ges (veus) i Maurici Villavecchia al piano.

Les biblioteques també han programat activitats estiuenques pensades per als més menuts. El dia 14 de juliol a les sis de tarda la biblioteca Joan Oliva ofereix l'Hora del Conte amb el títol Ha nascut un drac, a càrrec de Montse Balada i Lorena Torres. El 22 de juliol, a les onze del matí, hi haurà la narració del conte El peixet d'or i seguidament tindrà lloc un taller on els participants podran fer una manualitat relacionada amb el conte.

Altres activitats pensades per als més petits són l'espectacle El petit príncep, a càrrec de la companyia Peus Grossos, que oferirà una versió poètica del conte d'Antoine de Saint-Exupéry. L'espectacle s'oferirà el dijous 8 de juliol, a les deu del matí i a les dotze del migdia a la biblioteca Armand Cardona. I divendres 31 de juliol, a les onze del mati, la biblioteca Armand Cardona oferirà, com cada any i coincidint amb la Festa Major de la ciutat, un taller dirigit a infants que enguany girarà al voltant del Drac de Vilanova.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00