Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/04/2016

Darrer taller de l'exposició 'Immersos en les dades'

L'exposició es pot visitar fins al 30 d'abril     L'exposició es pot visitar fins al 30 d'abril

'(Re)cerques a Google a estudi' és el títol de la visita dinamitzada i taller experimental que es farà diumenge per a majors de 55 anys

El Centre d'Art Contemporani LA SALA acull, fins al 30 d'abril, l'exposició “Immersos en les dades”.
Es tracta d'una mostra itinerant del Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, ideada a partir de l'exposició “Big Bang Data”, una coproducció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundación Telefónica.

A banda de poder visitar aquesta interessant exposició que ens ofereix la possibilitat de reflexionar sobre on van a parar l'enorme quantitat de dades que generem al ciberespai, durant les darreres setmanes han estat moltes les persones que han pogut gaudir de diverses visites dinamitzades, aocmpanyades d'un taller experimental.

I aquest diumenge se celebra el darrer d'aquests tallers, sota el títol “(Re)cerques a Google a estudi”. Es farà a les 12 h, i està dirigit a majors de 55 anys. L'activitat s'iniciarà amb una visita comentada a l'exposició “Immersos en les dades”, i a continuació es realitzarà el taller, que simularà de forma simplificada com Google ens pot arribar a conèixer a través de les nostres cerques.
L'activitat està realitzada pel servei educatiu La Mandarina de Newton, és gratuïta, però cal fer reserva prèvia, o bé al telèfon de LA SALA 93 816 90 01, o bé per correu electrònic a lasala@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00