Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/01/2016

Un conveni resol el conflicte de les línies de l'autobús urbà L3 i L4

L'Ajuntament de VNG, la Generalitat i l'empresa Plana arriben a un acord que garanteix el recorregut i parades que realitzaven ambdues línies a la ciutat

La setmana vinent es preveu signar el conveni entre la Generalitat de Catalunya, l'empresa PLANA i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que donarà solució definitiva a la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en relació a les línies de l'autobús urbà L3 i L4.

El conveni, que entrarà en vigor a partir del mes d'abril, "estableix que les línies del bus urbà L3 i L4 s'integraran en les concessions V-2963 i V-GC-18 de l'empresa PLANA realitzant el mateix recorregut i parades que realitzava el servei d'autobús urba", segons ha manifestat el regidor de Projectes i Obres, Serveis Viaris i Mobilitat de l'Ajuntament de VNG, Joan Giribet. D'aquesta manera, ha afirmat el regidor Giribet, "la ciutadania continuarà disposant d'un servei de transport de viatgers públic i de qualitat i les administracions, Ajuntament i Generalitat, donaran compliment a la sentència del TSJC en relació a les línies L3 i L4".

Al setembre de 2015 l'Ajuntament de la ciutat es va veure obligat a suspendre parcialment i temporal el recorregut de les línies L3 i L4 donant compliment a una sentència del TSJC interposada per l'empresa PLANA. A l'octubre un acord provisional entre les parts implicades va permetre recuperar la totalitat del recorregut d'ambdues línies i es va determinar un termini de dos mesos per arribar a una solució de consens que fos viable tècnicament i jurídica i permetés dur a terme aquest servei de manera definitiva.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00