Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2014

Moltes activitats per rebre la Volta Ciclista a Catalunya dissabte i diumenge a Vilanova i la Geltrú

El guanyador de l'etapa s'endurà un trofeu molt singular obra del vilanoví Sergi Salvó

Per tal de rebre l'arribada de la sisena etapa de la volta Ciclista a Catalunya aquest dissabte, s'han organitzat diverses activitats per a tota la família a la rambla de la Pau, al voltant del monument a Francesc Macià, a partir de les 12 del matí i fins a les 6 de la tarda.

Està previst que es faci una Gimcana ciclista a càrrec de la Unió Ciclista Vilanova amb maillots oficials de la Volta com a premi. També es farà el taller "Fes la teva Jumpingbicicleta" a càrrec de Darte, projectes i serveis educatius. Hi haurà un "Joc de la sostenibilitat" a càrrec de Descoberta, projectes per a la cultura, l'educació i el lleure al Garraf i Penedès; així com el "Coneix la teva bicicleta! Nosaltres t'ho expliquem tot" a càrrec de l'establiment Vila-bike, venda i reparació de bicicletes; mentre que El Taller dels Sentits organitzarà l'"Imaginem bicicletes màgiques".

La rebuda al final d'etapa també comptarà amb la participació especial dels Amics del Drac de la Geltrú: Drac Gran, Barrina, Bessons i Tabalers de la Geltrú; Drac de Vilanova; Carpa Juanita i el Porró; Gegants petits de Vilanova; i Aqua Sport Club: que farà promoció de la Volta en les seves classes d'Spinning.

El final d'etapa al passeig Martítim de Vilanova i la Geltrú està previst a partir de les 16.30 h. El guanyador s'endurà un trofeu força especial dissenyat pel vilanoví Sergi Salvó. Es tracta d'una figura feta amb paper de diari i cola que conté diferents elements emblemàtics de la ciutat com Pasifae, una caixa de gambes, caramels de les comparses, un gos, unes bicicletes i un ciclista acompanyat de dues hostesses.

El diumenge 30 de març es durà terme la primera pedalada cicloturista Pantà de Foix. Es tracta d'una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a totes les persones majors de 14 anys. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer i fer gaudir amb seguretat la carretera que enllaça el Garraf amb el Penedès, que és un recorregut emblemàtic de moltes rutes ciclistes. Durant l'estona que duri la passejada, la carretera estarà tancada al trànsit de vehicles en el carril que circuli la pedalada.

La pedalada, de 35 quilòmetres de llargada, sortirà a les 9:30h des del nou circuit ciclista situat al carrer del Bages (davant de l'empresa Prysmian), anirà fins a Castellet i tornarà a Vilanova i la Geltrú.

Per participar en la pedalada cicloturística és necessari fer la inscripció, que és gratuïta i inclou una assegurança i l'avituallament. Cal tenir 14 anys complerts (nascuts el 1999 i anys anteriors) i els menors de 18 anys hauran de presentar autorització dels pares o tutors. És obligatori portar casc, aigua i càmera de recanvi.

Les inscripcions es poden fer fins el 28 de març a Aqua Sport Club, camí de Solicrup; Vila-Bike, plaça de Pau Casals 1; Esports Prieto, avinguda del Garraf 32; i Bicicletes Iturat, carrer del Jardi 42.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00