Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/09/2014

La 3a edició de la Festa de l'Animal se celebrarà dissabte 4 d'octubre

    Blanca Albà, regidora de Medi Ambient     Blanca Albà, regidora de Medi Ambient

Exhibicions canines, tallers sobre la tinença responsable o les passarel·les d'adopcions, són algunes de les activitats programades

El dissabte 4 d'octubre, Vilanova i la Geltrú torna a celebrar la Festa de l'Animal. La festa arriba a la tercera edició totalment consolidada gràcies a la bona acollida que ha tingut, no només per part del públic sinó també per part d'empreses i entitats sense ànim de lucre, relacionades amb al sector. 

Per la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, es tracta d'una activitat lúdica però alhora també és educativa. "Ens permet donar pautes i eines per millorar la convivència entre les persones que tenen animals de companyia i els que no, ja que és important que tothom sigui conscient dels seus drets i deures envers els altres". La regidora ha destacat el paper actiu que han jugat les entitats de la comarca i del sector alhora de fer possible aquesta activitat. Una participació que té el seu punt àlgic de la jornada durant les passarel·les d'adopció. "Aquesta activitat és una de les que aplega més públic i permet a les protectores mostrar els animals que poden ser adoptats i així evitar la massificació que a vegades pateixen aquests centres". 

Festa de l'animal 2014
La Festa de l'Animal ofereix al visitant, de totes les edats, activitats lúdiques relacionades amb la tinença responsable d'animals de companyia. Entre d'altres, hi haurà demostracions canines a càrrec dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil, exhibicions dels gossos de teràpia, així com tallers per a infants i xerrades.

Les activitats es faran a la rambla Principal, a partir de les 11 del matí.  Com en anys anteriors, hi haurà la passarel·la d'adopció de gossos "Adopta'm", i la passarel·la per a visitants "Mostra'ns el teu amic". A banda, també s'han programat un seguit de cursos i xerrades entre el 7 i el 19 d'octubre.

Consulta aquí totes les activitats
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00