Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/06/2012

S'instal·la el pòrtic per a l'escultura d'Òscar Estruga a la plaça dels Boleranys

  Tot a punt per poder instal·lar divendres l'escultura 'Ariadna en el Cercle', d'Òscar Estruga     Tot a punt per poder instal·lar divendres l'escultura 'Ariadna en el Cercle', d'Òscar Estruga

La inauguració de l'obra 'Ariadna en el Cercle' es farà aquest divendres al vespre

Aquest matí ha quedat ja instal·lat el pòrtic d'acer laminat de 3metrres d'amplada i 5 metres d'alçada que sustentarà l'escultura ‘Ariadna en el Cercle' de l'artista vilanoví Òscar Estruga. La instal·lació finalitzarà divendres amb la col·locació de l'obra, a la plaça dels Boleranys de Vilanova i la Geltrú.

A les 20.30 h d'aquest divendres 15 de juny, està previst realitzar l'acte d'inauguració que comptarà amb la presència del mateix escultor Òscar Estruga. Durant l'acte es llegiran textos literaris sobre el mite d'Arianda, a càrrec de l'actriu vilanovina, Carme Jariod.

El pòrtic que s'ha col·locat durant el matí ha estat projectat seguint les directrius del mateix escultor. Òscar Estruga, artista de renom, nascut a Vilanova i la Geltrú i que resideix habitualment a Madrid, és també autor de l'obra Pasífae que hi ha a la platja de Ribes Roges.

L'escultura 'Ariadna en el cercle' va ser adquirida per Garraf Mediterrània, qui va cedir-la a l'Ajuntament de VNG per a què fos instal·lada a l'Eixample de Mar. Aquesta mateixa empresa s'ha fet càrrec també de les obres d'adequació i instal·lació de l'escultura a la plaça dels Boleranys.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00