Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2008

El president de la Generalitat, José Montilla, visita la Llar d'infants l'Escateret

El president de la Generalitat i l'alcalde de VNG en un moment de la visita a L'Escateret El president de la Generalitat i l'alcalde de VNG en un moment de la visita a L'Escateret

El centre ha començat a funcionar aquesta setmana a la rambla de Sant Jordi

El president de la Generalitat ha visitat aquest matí la llar d'infants l'Escateret. José Montilla acompanyat per l'alcalde de Vilanova, Joan Ignasi Elena, la regidora d'Educació, Míriam Espinàs i el regidor de Projectes Urbanistics, Xavier Oller, ha pogut veure les noves instal·lacions de la llar com les aules, la cuina, els espais multifuncionals i el pati, davant de la sorpresa dels més petits.

El nou centre educatiu ofereix un total de 102 places per a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys, distribuïdes en dues aules per a lactants (de 4 mesos a 1 any), dues aules per a caminants (d'1 a 2 anys) i tres aules de maternal ( de 2 a 3 anys). 

L'Escateret ha començat a funcionar aquesta setmana, amb totes les places cobertes. La construcció de l'equipament ha costat 1.300.000 euros, dels quals la Generalitat de Catalunya n'ha finançat 500.000 euros.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00