Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/09/2010

Ja es poden comprar les entrades per Blanc

La web de Blanc informa de les conferències i tallers La web de Blanc informa de les conferències i tallers

El festival de disseny gràfic ha obert avui a Internet el dispositiu de venda, amb descomptes per als tiquets adquirits abans del 26 d'octubre

Blanc, el Festival de Disseny Gràfic de Catalunya, ha posat avui les entrades a la venda. Tal com ja es va fer en la primera edició, es pot adquirir per separat l'entrada a les conferències o a un workshop, o bé un paquet combinat. L'adquisició de tiquets és per Internet, a la web www.blancfestival.com.
 
El certamen, que pretén ser un punt de trobada de professionals de tots els sectors de la comunicació visual, tindrà lloc a Neàpolis els dies 12 i 13 de novembre. El festival compta amb la participació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, especialment des de l'empresa pública Neàpolis, que col·labora en l'organització liderada per Dr. Jum.

Fins al 25 d'octubre, les entrades es consideren anticipades i es venen amb un 30% de descompte. D'aquesta manera, ara mateix es pot adquirir una entrada per a les conferències de divendres i dissabte, al preu de 37 euros, una entrada per a un workshop, a 32 euros, o un abonament de conferències més un workshop, per 67 euros. D'altra banda, s'inclou la possibilitat d'apuntar-se a dinar tant divendres com dissabte, per 15 euros. A partir del 26 d'octubre, aquests preus augmentaran un 30%.

A l'hora de comprar els tiquets, l'usuari es redirigeix a la pàgina de Blanc a Sateghq.com. Durant el procés de compra, per seleccionar més d'una activitat o diverses entrades per a una mateixa activitat, cal afegir un nou tiquet. Els workshop tindran lloc simultàniament el divendres 12 de novembre entre les 9 i les 14 h, de manera que cada assistent podrà participar només a un. 

Es pot escollir entre cinc workshop, tots ells oferts per professionals de primera línia de diferents àmbits de les arts gràfiques. D'un costat, es podrà treballar el dibuix i les disciplines manuals amb America Sánchez, experimentar les sensacions de fracàs i encert amb Arts Gràfiques Orient, treballar en 3D amb Marta Cerdà, descobrir com es gestiona un estudi de disseny amb rosetayoihana.com o bé participar en un taller-marató només amb paper, tisores i una fotocopiadora, amb Sr. Papermind & Jaume Pujagut. 

Pel que fa a les conferències, entre divendres i dissabte es podran escoltar les experiències dels estudis de Bendita Gloria, Boolab, Brosmind Studio, Carlitos y Patricia, Cla-se, Herraiz Soto & Co., Hey, Laura Meseguer, Shakleton i Villarrosàs. Més detalls sobre el programa i els conductors dels tallers i les conferències, a la web del festival, www.blancfestival.com

Notícia relacionada: La segona edició del festival Blanc escalfa motors estrenant web.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00