Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/08/2015

Nova edició del Fora Estocs aquest dissabte a la plaça de la Vila

Fora Estocs, aquest dissabte a la plaça de la Vila Fora Estocs, aquest dissabte a la plaça de la Vila

La fira arriba a la seva tretzena edició i estarà oberta de les nou del matí a les nou del vespre

Aquest dissabte se celebra la ta tretzena edició de la Fira Fora Estocs de Vilanova i la Geltrú. La plaça de la Vila acollirà de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre més de 60 carpes que oferiran l'estoc de la temporada d'estiu 2015 a preus de liquidació.

El Fora Estocs està organitzat per l'associació de comerciants i serveis Viu Comerç i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

La mostra, organitzada des del propi comerç, s'ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat i fora d'ella i aplega tant visitants d'aquí com de poblacions i comarques veïnes.

Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes, es trobaran en les més de 60 parades dels comerços associats a Viu Comerç amb establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc.

Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings de les places Charlie Rivel, Casernes i Peixateria amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00