Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2012

Èxit de la sisena edició de la fira Fora Estocs

La plaça de la Vila va acollir novament el Fora estocs La plaça de la Vila va acollir novament el Fora estocs

52 carpes de 40 establiments associats a Viu Comerç van oferir els productes de la darrera temporada a preus de rebaixes

El bon temps va acompanyar aquest dissabte la celebració de la sisena edició de la fira Fora Estocs. Organitzada per l'Associació de Comerciants Viu Comerç, la jornada va ser un gran èxit de vendes. La plaça de la Vila de la nostra ciutat es va convertir en un gran mercat d'oportunitats, on els visitants de la comarca i d'altres indrets varen poder adquirir els productes i les marques que durant l'any tenen a la seva disposició als comerços de la ciutat però a un preu de liquidació de rebaixes.

Un total de 52 carpes de 40 establiments associats a Viu Comerç van composar l'oferta comercial de la fira. Entre d'altres, hi havia parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptiques, llar, informàtica o mascotes. En l'edició d'enguany s'han incorporat nous establiments amb noves marques, ampliant l'oferta comercial.

Durant la jornada es van repartir tiquets gratuïts per als pàrquings de Charlie Rivel i les Casernes, com ja s'havia fet en altres ocasions, amb l'objectiu de potenciar l'ús dels aparcaments municipals i facilitar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00