Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/10/2014

Monbus presenta els seus nous autobusos

      Fotografia dels assistents a la presentació de Monbus   Fotografia dels assistents a la presentació de Monbus

La presentació de les sis noves unitats ha comptat amb l'assistència del director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa

L'empresa de transport Monbus ha presentat aquest mati les seves noves unitats d'autobusos, de la marca IVECO, que prestaran servei en les línies El Vendrell - Vilanova i la Geltrú - Barcelona.

L'acte de presentació, que ha tingut lloc a l'auditori de Neàpolis, ha comptat amb l'assistència del director general de  Transports i Mobilitat de la Generalitat, Pere Padrosa, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, els regidors del govern municipal Glòria Garcia i Gerard Figueras, així com de l'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, i l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Lluís Giralt, entre d'altres autoritats. 
presentació a Neàpolis
Durant els parlaments, Pere Padrosa ha volgut felicitar Monbus per la compra de les noves unitats i ha lloat el sentiment empresarial dels seus responsables, en moments de dificultats econòmiques. "Demostra estar a l'avantguarda en sostenibilitat, però també en economia i en respecte pel medi ambient". Per Padrosa "la mobilitat és un element de creació de riquesa, cal potenciar el que per mi és la quarta pota de l'estat del benestar, el sector públic".

Per l'alcaldessa de Vilanova és important destacar l'esforç que fa l'empresa per millorar els serveis que ofereixen als usuaris, i la capacitat de saber veure les necessitats de la població. "Sempre heu buscat un plus de qualitat en allò que feu i ara ens ho torneu a demostrar amb la presentació d'aquests nous autobusos, moderns, confortables i mediambientalment sostenibles". Neus Lloveras també els ha volgut agrair la seva implicació social i la participació en les activitats que es realitzen a la ciutat.

Xavier Cisa, responsable de Comunicació de Monbus ha agraït l'assistència de les autoritats a aquest acte de presentació, que ha finalitzat amb un recorregut fins a la plaça del Trajo de Garbí, a dalt d'una de les noves unitats. 
Monbus
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00