Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2010

La mostra 'Quants Clicks', oberta encara el cap de setmana

    Aquest dissabte s'hi celebra una fira d'intercanvi  Aquest dissabte s'hi celebra una fira d'intercanvi

Més d'un miler d'aquests personatges de joguina, amb tota mena de decorats i accessoris, formen part de sis diorames espectaculars

Qui no hagi visitat encara l'exposició Quants clicks! en té l'opció aquest cap de setmana. Hi trobarà sis grans maquetes amb escenes protagonitzades per un miler d'aquests petits ninots. Des de dilluns és oberta aquesta curiosa mostra al vestíbul del Centre Cívic Molí de Vent. Demà dissabte hi seran també els creadors dels diorames per atendre les qüestions dels visitants i diumenge s'obrirà un espai d'intercanvi per als aficionats. També diumenge a darrera hora se sortejaran lots de material entre els visitants.

Les maquetes desprenen espectacularitat pel color, les dimensions i els detalls minuciosos que contenen. Els temes de cadascuna són de pirates, una granja, un pessebre, de l'oest, la salpada del vaixell Mayflower i de víkings. Aquesta darrera és la més gran de totes, amb una superfície de 24 metres quadrats i al voltant de 400 clicks actuant-hi.

L'horari d'obertura és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h avui divendres, de 10 a 20 h dissabte i de 10 a 14 h diumenge. Aquesta és la tercera edició de la mostra Quants clicks! que se celebra a Vilanova i la Geltrú. La promouen l'Ajuntament de la ciutat amb la Xarxa de Centres Cívics Municipals, juntament amb l'associació Somos Clicks, creadora dels diorames. Enguany es compta amb la col·laboració de Canal Blau en la difusió. Les edicions anteriors van tenir lloc als centres cívics La Collada-Els Sis Camins i La Geltrú.

Fotografies de l'exposició: http://www.flickr.com/photos/vilanovailageltru

Notícia relacionada: Més d'un miler de clicks ompliran el vestíbul del CC Molí de Vent del 13 al 19 de desembre
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00