Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/09/2014

Presentació dels eixos del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica

Presentació del Pla Estratègic als caps de servei de l'Ajuntament  Presentació del Pla Estratègic als caps de servei de l'Ajuntament

Ajuntament i ADEG presenten davant de diferents col·lectius els resultats del treball dels darrers mesos

Ahir al matí va tenir lloc una presentació del Pla Estratègic d'Activitat Econòmica, per als diferents caps de servei de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. L'Alcaldessa, Neus Lloveras, el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras, i el secretari general de l'Associació d'Empresaris del Garraf i l'Alt Penedès (ADEG), Isidre Also, van explicar la tasca que s'ha fet fins ara. A partir de les aportacions fetes per més d'una setantena de vilanovins i vilanovines, s'han elaborat els diferents eixos d'actuació per tal de fer la ciutat millor, en termes econòmics, mirant l'horitzó de l'any 2025.

En aquests moments, l'Ajuntament i l'ADEG, impulsors del projecte, treballa per fer arribar les conclusions a col·lectius i associacions, amb l'ànim de recollir les seves possibles aportacions, i de fer-les responsables d'algunes de les accions que s'acabi decidint portar a terme.

En els darrers mesos, ha quedat constituïda la Comissió Permanent, que aplega tots els grups polítics del consistori, i que va prenent part en tots els passos del projecte.

Qualsevol persona o col·lectiu, pot fer les seves aportacions al Pla, mitjançant la web www.vng2025.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00