Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/06/2011

El Centre d'art contemporani La Sala inaugura l'exposició Bioritmes, d'Anselm Cabús

   Anselm Cabús Anselm Cabús

Per primer cop es podrà veure l'obra escultòrica de l'artista a Vilanova i la Geltrú

El Centre d'Art Contemporani La Sala inaugura aquest dijous 9 de juny, una exposició d'Anselm Cabús. En aquesta ocasió, l'artista mostrarà un ampli ventall de la seva obra amb les tècniques del dibuix, la pintura i l'escultura. Algunes de les seves peces fetes amb acer cerquen les formes inspirades en el moviment, en el ritme entès com allò que de manera quotidiana marca un espai i això forma una escultura que limita l'espai.

Algunes d'aquestes peces s'inspiren en les formes de la natura. D'altres, tenen funcionalitat en l'arquitectura, com ara les peces instal·lades en edificis arquitectònics on es combina l'aspecte creatiu amb el funcional.

Bioritmes mostrarà al públic obra mitjana i petita construïda en estructures soldades amb forja, o bé amb torsió de planxes i filferros.

Pel que fa al dibuix, Anselm Cabús presentarà una sèrie de 78 retrats a tinta que configuren un gran quadre que l'artista ha batejat amb el nom d'Ànimes.

I pel que fa a l'àmbit de la pintura l'artista posa l'accent en l'obra "Travessant les Línies", amb la que reflexiona a l'entorn dels límits de l'espai físic.

Com ja és habitual a La Sala, l'exposició s'acompanya d'activitats complementàries amb l'objectiu d'apropar l'obra i l'artista al públic. En aquesta ocasió s'ha programat una visita comentada a l'exposició, pel diumenge 3 de juliol, a les 12 hores. La visita anirà a càrrec del mateix Anselm Cabús.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00