Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/04/2010

IV Mostra d'objectes reutilitzats i reciclats de l'Agenda 21 Escolar

Alguns dels objectes reciclats que es poden veure a la Mostra      Alguns dels objectes reciclats que es poden veure a la Mostra

L'exposició es pot visitar fins a finals de setmana a l'escola Pompeu Fabra

El vestíbul de l'escola Pompeu Fabra de Vilanova i la Geltrú acull, fins a finals d'aquesta setmana, la 4a Mostra Escolar d'Objectes Reutilitzats i Reciclats, organitzada pels centres educatius de la ciutat i el programa Agenda 21 Escolar.

L'exposició vol servir per mostrar els diversos objectes i les creacions que han realitzat els nens i nenes, a partir de materials recuperats de les escombraries i que han estat transformats per donar-los una nova utilitat. Enguany, els alumnes han realitzat creacions originals i molt variades, des d'objectes creatius i funcionals, a d'altres de lúdics, experimentals o artístics.
més objectes fets amb deixalles
Les creacions dels nens i nenes són fruit d'un treball reflexiu a l'aula, a l'entorn les 3 R (reduir, reutilitzar i reciclar).

A banda de visualitzar el treball plàstic i creatiu dels alumnes entorn objectes que aparentment són deixalles, un segon objectiu de l'exposició és afavorir l'intercanvi d'idees i de propostes pedagògiques entorn l'ús racional dels recursos i la reutilització dels materials de rebuig. Objectius que es treballen dins l'Agenda 21 Escolar.

La mostra és també un espai per a l'intercanvi entre els centres educatius de la ciutat, tant d'idees com de propostes pedagògiques.

L'exposició inclou un plafó informatiu del projecte "Emprendre a l'escola" i material fet d'aquest mateix projecte, promogut pel Projecte Educatiu de Ciutat i l'IMET.

La 4a Mostra, oberta fins aquest proper divendres durant l'horari escolar, ha rebut diverses visites de grups de nens i nenes dels cursos d'infantil i primària de diferents escoles de la ciutat. El dijous 15 d'abril a la tarda l'exposició estarà oberta als familiars.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00