Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/01/2012

Visita de la regidora d'Educació a l'escola Volerany

 Imatge de la celebració dels Tres Tombs a l'escola Volerany coincidint amb la visita de la regidora d'Educació al centre      Imatge de la celebració dels Tres Tombs a l'escola Volerany coincidint amb la visita de la regidora d'Educació al centre

Ariadna Llorens ha fet un recorregut per les instal·lacions, estrenades el gener de 2010. Els accessos a l'escola i la regulació del trànsit a les entrades i sortides, han estat alguns dels temes tractats a la reunió de treball

L'alumnat de l'escola Volerany ha celebrat aquest matí la diada dels Tres Tombs al pati del centre. La festa ha coincidit amb la visita que la primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens ha realitzat per conèixer el l'escola i la comunitat educativa i alhora mantenir una reunió de treball amb l'equip directiu.

Durant la visita a les instal·lacions Ariadna Llorens ha destacat la qualitat de l'equipament i les infraestructures, així com les condicions lumíniques i de confortabilitat que té l'escola, estrenada al gener de 2010. La direcció del centre ha mostrat les aules-classe, sales de treball per a grups reduïts, aules específiques, el menjador i la cuina i el gimnàs-sala d'actes on a més de la pràctica esportiva es realitzen les representacions teatrals i cantades de nadales davant de les famílies. 

visita volerany 2La regidora d'Educació i membres de l'equip directiu durant la visita a l'aula d'informàtica

A la reunió de treball, la regidora d'Educació ha demanat la complicitat de l'equip directiu i de la comunitat educativa davant "d'una situació molt complexa econòmicament, sobretot a nivell municipal". En aquest sentit, Ariadna Llorens ha confirmat que la voluntat "és atendre els compromisos adquirits i que són gairebé de justícia" en referència per exemple a l'adequació de l'horari de neteja al centre. Aquesta era una de les demandes expressades per la direcció de l'escola en una reunió anterior i que la regidora Llorens ha confirmat que podrà ser atesa a curt termini. Així mateix, Ariadna Llorens també ha anunciat "que s'ha fet la redacció d'un protocol d'actuació per atendre possibles incidències, sobretot durant els caps de setmana". 

visita volerany 3
A la reunió s'ha parlat sobre temes com el protocol d'actuació quan es produeixen incidents fora de l'horari escolar

Finalment, la primera tinenta d'Alcaldia ha pres nota de les demandes que fa l'escola relatives al trànsit a les hores d'entrada i sortida dels nens i nenes i ha volgut agrair molt especialment "la tasca de l'equip directiu que ha creat una escola molt acollidora i compactada, amb unes instal·lacions al bell mig de la ciutat que atenen amb gran qualitat l'alumnat que hi assisteix".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00